Ezek mik az égbolton, ha nem repülőgépek? Nem konteós kérdés.
Vidékies jellegű részen lakunk -nem írom le hol-, és úgy 2019 nyarán.őszén, nem tudom, az égen észrevettem egy olyan villogó fényt leadó nem tudom mit (én drónokra gyanakszok), amik mint írtam először repülőnek néztem. Aztán láttam megint este, és így tovább.
Végül megnéztem a "jelenséget" hosszabb idő után hosszabb ideig, és azért gyanakszok drónra, mert repülőgépet mint mindenki, gyerekkorában is lát az égen.
Ezeknek a valamik repülőnek túl alacsonyan vannak, és mint írtam, megfigyeltem, hogy több van egyszerre és szabályos, vagyis inkább ugyanazt a "utat" teszi meg, mint előző este.
Mi a franc ez, ha nem drón, és ha drón, meg jelzést is ad le, akkor tényleg mi, és mire használják? Rendőrségi cucc?
igaz, a pandémia alatt amikor kinéztem -mert annyira nem vagyok rákattanva amúgy, akkor eltűntek. Talán pár napja láttam, de már nem izgat, hogy nézegessem januárban.
De mik lehetnek ezek tényleg?
Én pletyka szinten egy videóban hallottam, hogy Budapesteről szállnak fel éjjelre ilyenek tényleg, valami drónok. Hogy ez igaz azt nem tudom, de a fent leírt igaz.
Magán drón meg nem lehet, mert tudtommal arra szigorú/ nem kidolgozott még a jogszabály, meg ilyen olyan időket kell beírni stb. Meg ha magán is lenne, miért ugyanazt a pályát írja le mindig, és nem is egy.
Érdekelnek a véleményetek.
Nem gyagyás, ti vagy te viszed inkább nevetség kategóriájába a kérdést, amire olyan szintű választ adok.
Te vagy gyagyás "barátom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!