Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezek mik az égbolton, ha nem...

Ezek mik az égbolton, ha nem repülőgépek? Nem konteós kérdés.

Figyelt kérdés

Vidékies jellegű részen lakunk -nem írom le hol-, és úgy 2019 nyarán.őszén, nem tudom, az égen észrevettem egy olyan villogó fényt leadó nem tudom mit (én drónokra gyanakszok), amik mint írtam először repülőnek néztem. Aztán láttam megint este, és így tovább.

Végül megnéztem a "jelenséget" hosszabb idő után hosszabb ideig, és azért gyanakszok drónra, mert repülőgépet mint mindenki, gyerekkorában is lát az égen.

Ezeknek a valamik repülőnek túl alacsonyan vannak, és mint írtam, megfigyeltem, hogy több van egyszerre és szabályos, vagyis inkább ugyanazt a "utat" teszi meg, mint előző este.

Mi a franc ez, ha nem drón, és ha drón, meg jelzést is ad le, akkor tényleg mi, és mire használják? Rendőrségi cucc?

igaz, a pandémia alatt amikor kinéztem -mert annyira nem vagyok rákattanva amúgy, akkor eltűntek. Talán pár napja láttam, de már nem izgat, hogy nézegessem januárban.

De mik lehetnek ezek tényleg?

Én pletyka szinten egy videóban hallottam, hogy Budapesteről szállnak fel éjjelre ilyenek tényleg, valami drónok. Hogy ez igaz azt nem tudom, de a fent leírt igaz.

Magán drón meg nem lehet, mert tudtommal arra szigorú/ nem kidolgozott még a jogszabály, meg ilyen olyan időket kell beírni stb. Meg ha magán is lenne, miért ugyanazt a pályát írja le mindig, és nem is egy.

Érdekelnek a véleményetek.

#repülőgép #égitest #drón #drónozás #drón használata #amatőr drón
2022. jan. 28. 20:43
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Semmi ilyesmi nincs a közelben.

És ezek kizárt, hogy repülők.

2022. jan. 28. 23:35
 12/32 anonim ***** válasza:
43%
Akkor passz!
2022. jan. 28. 23:49
 13/32 A kérdező kommentje:

kérdésedre válaszolva: lassan mozognak,

ugyanazt a pályát írják le,de mindegyik külön,

nagyfeszültségű távvezeték nincs

és relatíve nagy területen mennek, mindegyik külön pályát leírva (vagy mind ugyanazt a pályát rotációban)

- én eddig a számukat féltucatra, tucatra teszem. De lehet több, kevesebb.

A magas feszültségű izét nem is értem... Tv torony is van a közelben meg világítana, kettőis, a fényük is más meg rohadtul nem mozognak.

Meg annyi biztos, hogy alacsonyan vannak.

2022. jan. 29. 01:45
 14/32 A kérdező kommentje:

Meg kis kiegészítés: nem s a szerb határnál lakok,

-ott tudtommal drónokat is bevetnek már.

Nem tudom kiktől kéne megkérdezni mik lehetnek ezek.

2022. jan. 29. 01:47
 15/32 anonim ***** válasza:
56%
Égi objektumok. Elégedj meg ennyivel.
2022. jan. 29. 09:51
 16/32 anonim ***** válasza:
43%

Azt írod Budapestről szállnak fel, aztán meg azt, hogy nem ott laksz. Ha kicsi drón akkor az nem megy el 2-5 km-nél távolabb.

Nem mondta az orvos hogy ne igyál a dupa adag xanaxra amit felírt? :D

Menj az ezotéria rovatba a hülye összeesküvés elméleteddel, vagy mondd meg hol laksz és megmondom van egy gyakorló légtér arrafelé.

2022. jan. 29. 10:03
 17/32 A kérdező kommentje:

#már vártam a xanaxszos meg képzeldök kommentet.

Én nem azt írtam, hogy Budapestről szállnak fel.

Én azt írtam, hogy ilyen konteószerű oldalon hallottam olyasmit, hogy Budapestről szállnak fel valamilyen drónok éjjelente. Természetesen megfelelő realitásal kezelem ezt.

Amit meg vidéken látok, részletesen leírtam.

Aztán miattam xanaxot meg minden hülyrséget írhatsz.És grat, hogy te vagy az első.

Nem hallucinálom ezeket az izéket.

2022. jan. 29. 14:02
 18/32 anonim ***** válasza:
61%
Mit is mondtál merre látod ezeket a fényeket?
2022. jan. 29. 15:47
 19/32 A kérdező kommentje:

Szerintem már mindent leírtam róluk.

Olvass vissza.

2022. jan. 29. 20:01
 20/32 A kérdező kommentje:

És még mindig a kekeckedő #16-osnak.

NICS légtér a közelben, és ezek nem repülők, mert hangjuk sincsen. Honnan tudom, hogy nincs? - Legalábbis ami eljut hozzám?

Mert mint írtam láttam már párszor olyat is, hogy egy ilyen meg egy repülőgép ment -persze nem egy irányban, csak közel voltak.

És 1. a repülőnek volt hangja.

2. Ezek a valamik alacsonyabban repülnek.

GPS műhold volt még a tippem, de valaki írta -amire egyébként fogadtam, mert régen olvastam h azok elég magasan vannak, hogy azok viszont nem lehetnek a leírt magasság szerint.

Esküszöm, ha lesz hülyeségre pénzem, veszek egy éjjellátó távcsövet aztán megnézem.

Hogy mi az összeesküvés és mi nem az az utóbbi években elég sok dologról kiderült, hogy valóság. Pl, nem titok, hogy nagyon apró, szúnyog méretű drónokat is fejlesztenek, vagy szeretnének. Kémkedésre.

Az én tippem az, hogy ezek a szarok drónok, és valamit néznek. Hasamra ütök, légkörtől kezdve forgalomig át akármit.

Vannak tech mániás ismerőseim, meg hatóságnál is. Ott kellett volna erről kérdeznem... Bár egy próbát megért, mert azért a gyakori minden hülyesége ellenére eszmecserére meg jó vitákra, válaszokra jó.

És igyen te guríts be te xanaxot hipóra.

2022. jan. 29. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!