Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Még a régebbi Honeywell...

Még a régebbi Honeywell h450en szénmonoxid érzékelőm van. Honnan tudom hogy működik?

Figyelt kérdés
Van rajta teszt gomb, de mikor megnyomom akkor zölden világít viszont hangot nem ad. Rá van írva hogy ha zöld akkor jó, ha sárgán világít akkot fail. Viszont ha nem nyomok semmit akkor sem világít sehogy.
2022. jan. 17. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:

A használati útmutatójából: "The status light flashes green at approximately 1 minute intervals to indicate that the unit is operating correctly." Azaz percenként egyet villan. Nézd egy percig, ha villan egyet, akkor jó, ha nem, akkor van gond.

Valamint azt is írja, hogy öt másodpercig kell nyomni a teszt gombot, hogy sípoljon.

2022. jan. 17. 16:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm hogy leírtad, én már nem találtam a használati utasítást :)
2022. jan. 17. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!