Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » MediaMarktban lehet terméket...

MediaMarktban lehet terméket kicserélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok ma vettem egy TV-t 200 ezerért a MediaMarktban, most hogy elhelyeztem látom hogy túl nagy és kiszeretném cserélni egy kisebbre de árban hasonlóra.

Arra lennék kíváncsi hogy erre nyújt e lehetőséget a bolt vagy edd meg amit főztél alapon működik?

2022. jan. 5. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nézz utána interneten hogy "elállási jog"
2022. jan. 5. 23:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Valszeg visszacserélheted amúgy
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagy levásárolni lehet.
 4/10 anonim ***** válasza:
3 napon belül ki szokták cserélni, ha eredeti csomagolásban visszaviszed.
2022. jan. 5. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Elállási jog nem igazán érvényes arra, amit a boltban, személyesen vásárolt…
2022. jan. 5. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Beballagsz az üzletbe, köszönsz szépen, és előadod, hogy van egy ilyen óhajod. Ott fogsz tájékoztatást kapni arról hogy megteheted-e, és ha igan, akkor kit kell tenned.

Az sem mindegy, hogy áruházi vásárlás, vagy online rendelés történt, de elég rugalmas a rendszerük (a cégek egyesítése óta főleg pozitív irányban változott), és pozítívan állnak a vásárlók kéréseihez. Én speciel a magasabb áraik ellenére szívesebben vásárolok náluk néhány más üzlettel ellentétben.

2022. jan. 6. 05:45
 7/10 A kérdező kommentje:

Üzletben vásároltuk, eladónak mondtuk hogy 3-4 méterről néznék kb, mi 109 centiset néztük de végül rábeszélt minket egy 58 colosra. (ritkán veszünk dolgokat, elég nomád emberek vagyunk, csak néha 1-1 filmre vettük, de olyan gigászi ez a TV hogy egyszerűen nézhetetlen az egész)

Írtam a media markt ügyfélszolgálatának egy szép levelet, remélem engedik hogy levásároljuk a készülék árát. (szerintem üzleti szempontból logikus lenne nekik megengedni, de hát kitudja mi logikus a mai világban... )

2022. jan. 6. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Pedig jót mondott, a képátló 2-2,5x-es távolságból optimális nézni kb. a HD-FHD adást/filmet.

Elsőre tuti batár, de ez olyan mint egy új cipő: szokni kell…

2022. jan. 6. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Meglepne, ha így, hibamentesen visszavennék. Azt a kutya meg nem veszi már tőlük teljesáron amit te kibontogattàl, összeszereltél, hasznàltál…
2022. jan. 7. 11:47
 10/10 anonim ***** válasza:

"3-4 méterről néznék kb, mi 109 centiset néztük de végül rábeszélt minket egy 58 colosra."

Ha valóban így történt, akkor nem az eladó hibázott. Az alábbi linken megnézheted, hogy egy random eladó bárhol a világon erre a kérdésedre mekkora tv méretet javasolt volna. Mozgasd a csúszkákat oldalra:

[link]

Ha üzletben vásárlás történt, az a normális eset, ha udvariasan felvilágosítanak arról, hogy vettél magadnak egy tévét, és ha nem hibás, akkor használd egészséggel.

Ezen túlmenően persze, lehetnek olyan jó fejek, hogy eltérnek ettől, de erre semmi nem kötelezi őket, se jogi, se etikai megközelítésben.

Szóval azon kívül, hogy együttérzünk veled, semmit nem tehetünk az érdekedben.

2022. jan. 7. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!