Ha az egyik Mediamarkt üzletben vásároltam egy elektronika cikket viszont vissza szeretném váltani, mert nem működik azt egy másik Mediamarkt üzletben is megtehetem? Mivel jelenleg nagyon messze tartózkodom attól az üzlettől ahol a minap vásáróltam.
természetesen bármelyik üzletben intézhető
de nem teljesen értem mit értesz visszaváltás alatt
elállni a vásárlástól nem tudsz csak úgy
vásárlástól számítva 3 munkanapon belül kérhetsz cserét
"vásárlástól számítva 3 munkanapon belül kérhetsz cserét"
Értsd jól. Elromlott a nemtudommije amit ott vett. És szeretné ha jó lenne.
Ezt másik üzletbe is beviheti a vásárlást igazoló számlával, blokkal, a többiről ott tájékoztatják majd.
Velem is előfordult, hogy nem javítható hibával reklamáltam, cserélik. És amikor másodszorra is ugyanaz volt a gond, megkérdezték, akarom-e vissza az árát.
Sőt, volt olyan csere, ahol be kellett vinni a terméket az osztályra, ott megnézték, leellenőrizték, és írtak egy utalványt az áráról. Ami a pénztárnál beváltható. Ha akarom levásárolom, ha akarom, kifizetik.
#3 nekem a svéd Mediamarkt visszaadta a mikró árát, amit itrhon vettem
annyi volt hogy írtam az itthoni ügyfélszolgálatnak, és előre megadták rá az engedélyt, így nem volt fennakadás
ilyen szempontból korrekt az MM, sokszor a vásárló javára térnek el, noha a jogszabály egyáltalán nem kötelezné őket
"De ez csak Magyarországon belül tudod meg csinálni ."
Én egy magyar Médiába vett cuccal Frankfurtban mentem be, először nem értették mit akarok, kértek várjak, de 10 perc alatt elintézték. Aztán amikor visszakaptam a pénzem és ott vásároltam, azt pedig egy magyar médiába vittem gariztatni. Ott is meglepödtek egy pillanatra, de minden rendben ment.
"csak úgy vásárlástól számítva 3 munkanapon belül kérhetsz cserét"
Bármikor kérhetsz. Ha jogosnak találják, cserélnek.
valóban bármikor kérheted, de 3 munkanapon belül azonnal cserélik, nem kell végigjátszani a jótállási folyamatot
"valóban bármikor kérheted, de 3 munkanapon belül azonnal cserélik, nem kell végigjátszani a jótállási folyamatot"
Ne értetlenkedj már.
Ha nyilvánvaló a termék hibája, azonnal cserélnek. Értem, hogy ez veled még nem fordult elő, és mást ír a jogszabály, de az üzlet saját kútfőből megteheti, és általában meg is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!