Miért forrósodik az izzó foglalat és az izzó?
Azért csak óvatosan evvel a tesztelgetéssel, tudod ha valami lassan, alattomban izzik fel..... nem azonnal veszed észre.
Én már nem játszanék a "tűzzel"!
Végülis mindent rendben talált a szerelő, természetesen melegedése volt a LED-nek, én reagáltam túl. Hozott saját izzót, nézte a vezetékelést mindent, nem talált hibát.
Viszont az áramkörök eléggé idiótán lettek kialakítva. 10 felé van bontva, 10 db kismegszakító, mindegyik C16. Fő szolgáltatóé: C25
1. kör: Egyik komplett szoba, ahol van egy 5-ös konnektor, ebbe van bedugva a tv, a set top box, a számítógép, a monitor, az 5.1 hangfalszett, és sajnos kellett egy hosszabbító, mert már az asztali lámpa nem fért be, így azt is bedugtam. Plusza mennyezeti világítás, az is ehhez a körhöz jön.
Van az ágyam mellett mindkét oldalt 1-1 konnektor, ezekbe egyikbe van bedugva egy olvasó lámpa, meg a telefont töltöm.
Ehhez jön még a szomszéd szobának a szekrény mögötti konnektor, ahol egy TV és egy set top box van bedugva egy 2-es konnektorba.
2. kör: Ez odakint van, van egy kamra, amiben van egy hűtő, meg néha ég a villany, ha bemegyek. Ehhez jön a kazánház (pince) mindkettő db lámpa mennyezeti és oldalfali + 1 konnektor, amibe semmi sincs dugva soha + a kültéri világítás a pince előtt + a múhelyben (nem használjuk) a konnektor és a műhely előtti villany. Ehhez még hozzájön a szennyvíz szivattyú, mert abba a konnektorba van bedugva, ami a pince előtt van.
3. kör A másik szobában, az egyik kettes konnektor, amiben maximum egy éjjeli lámpa, telefontöltő és laptop töltő van használva. Ehhez kapcsolódik még a szoba előtti nappaliban egy db egyes konnektor.
4. kör: a 3. körben írt szobában a mennyezeti villany és a hozzákapcsolodó konnektor
5. Kombinált tűzhely (ez külön körön van, kültéri falon kívüli aljazattal)
6. Mosógép
7. A nappaliban a mennyezeti villany és 2 db kettes konnektor
8. Bojler, WC villany + ventillátor rákötve (nincs ablak), fürdőszoba oldalfali villany
9. Konyha (Kivéve a tűzhelyet), konyhai villany + fürdőszobai mennyezeti villany
10. Előszoba, ajtó előtti villany, gázkazán (a pincében)
Szóval itt ez eléggé érdekesen van kialakítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!