Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért sípol a routerem?

Miért sípol a routerem?

Figyelt kérdés
Új router, most lett behúzatva, rajta keresztül kapjuk a netet, tv csatornákat és a vezetékes telefont. Éjszaka mikor lefekszem, nagyon halk sípolást lehet hallani belőle (kb mint egy légy zümmögése) ,ami pont elég ahhoz hogy idegesítsen és ne tudjak elaludni. A kikapcsolás nem megoldás mert akkor a többiek nem tudnak netezni, tvzni. Mi lehet a gond? Mit próbáljak meg? Oké kihívom őket, de azt majd csak holnap délután lehet. De lehet hogy valami apróság amit egyedül is meg tudok oldani ha segítetek
2021. dec. 26. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
A táp ilyen, kétlem hogy kicserélik.
2021. dec. 26. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Tegyél alá valami puha ruhát + takard le valamivel.

/de ha bátor vagy: szedd le a burkolatát, a füleid hegyezésével keresd meg a sípoló alkatészt és ragaszd oda a alaplaphoz/

2021. dec. 26. 16:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Még ha el is alszom tőle, ez nem tudatosan de ronthat az alvás minőségen?
2021. dec. 26. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem állandóan megy a légtisztítóm. és nem mondhatnám, hogy rosszul alszom miatta. Sőt, nyáron a ventilátor megy éjjel is, ha kell.
2021. dec. 26. 16:40
 5/8 Laca89 ***** válasza:

A tápegység szokott ilyeneknél néha sípolni.

A házi barkácsolást viszont szerintem felejtsd el.

Szolgáltatónál erre hivatkozva szinte biztos hogy nem fogja cserélni az eszközt, viszont áthelyezést kérhetsz pl. egy olyan helységbe ahonnan már nem hallód a sípolást.

Alvás minőségét biztos hogy rontja hiszen nehezen alszol el tőle.

2021. dec. 27. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik routeremnek se zúgott sípolt még a hangja, szerintem cserélni kellene
2021. dec. 27. 11:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké hozzá lehet szokni, el is aludtam tegnap meg minden. De alvás közben zavarhat úgy hogy nem is tudok róla hogy zavar?
2021. dec. 27. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
A "fehér zaj" nem zavarja az alvásod.
2021. dec. 28. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!