Mi volna jobb szàmomra ?benzines vagy elektromos generàtor
Fogyasztòk:49 colos tèvè ès egy 40 wattos làmpa
Az elektromos generàtort minden nap fel tudom tölteni.
Elektromos generátor? Lol. Ez egy akkumulátor.
Mennyit fogyaszt a tv?
"Elektromos generátor", elég hülye neve van, ez egy akku lényegében + inverter, azaz DC --> AC átalakító (azért nevezik inverternek, mert az egyenirányító fordítottja).
De egy ilyen fura elnevezés elkezd terjedni, az már úgyis reménytelen. Mint a LED-izzó stb.
40 W-os lámpa, az meg mi, izzólámpa? Mert akkor LED-et kellene használni helyette, sokkal takarékosabban használja ki az akku energiáját és mehet közvetlen DC-ről is (minden átalakítás felesleges veszteség).
TV táplálására nekem van jobb módszerem, de ahhoz a TV tápegységébe kell belenyúlni, az AC részt megkerülve, DC táplálást alkalmazni, külsőleg. Ennek pontos módját az adott konstrukcióhoz igazítva.
Nem gondolom persze, hogy e téma olvasói máris nekiugranak és megcsinálják maguknak.
ahol lakunk nincs àram.Agregàtorròl megy a vilàgìtàs.csak estère akarom ezt hogy ne pöfögjön alapjàraton 150 wattèrt összesen az àramfejlesztő.
napközbe munkahely is egybe megy az aggregàtorròl 700 wat munkalàmpa.
A 10 òra az pont elèg nekem mèg sok is.
Màsnap ùgyis töltenèm
Csak a esti 1 2 òra tèvèt ès vilàgìtàst kell kibìrnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!