Mi lehet a baj? Elrontottam?
Van egy Huawei FreeBuds 4i fülhallgatóm, nyáron vásároltam tehát viszonylag új. Szeptember körül fogalmam sincs hogyan vagy miért de elkezdett ugrálni rajta a kis led világítás. Néhány nap múlva fel akartam tenni a tölőre és véletlenül elejtettem egy jó 40 centi magasból. Nem esett nagyot, illetve csak a szőnyegre viszont attól a kis ütéstől a led újra tökéletesen működött.
Tegnapelőtt töltőfejjel/adapterrel véletlenül figyelmetlenségből hozzákoccant és a led újra elkezdett szaggatva villagni, ugrál.. :( Ez miért van?
Én hülye, kicsit meg kocogtattam kézzel is illetve a szörnyen is, hogy hátha jó lesz, mint az előző esetnél de nem.😩 Ezzel okozhattam nagyobb kárt?🙄
Nem tudom, hogy már beképzelem vagy tényleg rosszabbul szól. Mit lehet vele csinálni? (hang teszt, led)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!