Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megvettem 5 napja egy 3D...

Megvettem 5 napja egy 3D nyomtatót de az alaplap ventilátora nem megy. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
A nyomtató típusa: Creality Ender 3

#3D nyomtató #Creality Ender 3
2021. dec. 19. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Cseréld ki működőre vagy szervizeltesd.
2021. dec. 19. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyilván küldd vissza, ha van jótállás. Ha nincs akkor szervizeltesd. Vagy vegyél minőségi árut, ahol nem történik meg ilyen.
2021. dec. 20. 00:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Angol fórumokon olvastam hogy ez gyártási hiba. Rossz helyre kötik be a ventilátort és csak akkor megy ha megy a tárgyhűtő ventilátor is. 5 perc lenne megoldani de ahhoz el kell vágni egy vezetéket és akkor ugrik a garancia. Ezt is meg csinálják vagy mit kezdenek vele?
2021. dec. 20. 01:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Be viszed ahol veted ők meg vagy adnak egy újat vagy szervízbe küldik mert garanciális.
2021. dec. 20. 05:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyilván ha garis akkor semmilyen más opciód nincs mint a szervíz.

Ha nincs és van annyi műszaki érzéked, akkor neten biztos megvan a megoldás.

2021. dec. 20. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:

"5 perc lenne megoldani de ahhoz el kell vágni egy vezetéket és akkor ugrik a garancia. "

Amikor ezt az opciót egyeztetted a gyártóval/forgalmazóval, mit válaszoltak rá neked?

2021. dec. 20. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
Ha már gariálló DIY megoldás érdekel, keress egy másik ugyanakkra méretű ventillátort, fogasd fel a meglévőre, vagy annak a helyére, tápláld meg külső forrásból. Kész.
2021. dec. 20. 09:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkoztam hogy egy másik ventilátort építek be. A gyártóval, se a forgalmazóval nem beszéltem még, terveim szerint az ünnepek után fogok. Amúgy az alzáról vettem. Új terméket meg hiába adnak mert úgy hallottam hogy mind ilyen. Ők is csak úgy tudják megoldani ahogy én, vagy kicserélik az alaplapot.
2021. dec. 23. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!