El tud szállni az alaplapon, a 3 pines ventilátor csatlakozója?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 09:09
1/7 anonim válasza:
Nekem egy régi gépen egyszer elszállt. P2 Nem is próbáltam megjavítani. Megoldottam másképpen a ventilátor áramellátását.
2/7 A kérdező kommentje:
És az lehetséges hogy a bios ban lett elállitva valami?
2016. jan. 2. 09:40
3/7 anonim válasza:
Mit jelent az nálad, hogy: "El tud szállni..."?
4/7 anonim válasza:
BIOS-ban én szerintem még nem láttam ilyen funkciót ahol le lehet tiltani a csatlakozót.
Talán ha túl magasra állítottad a hőmérsékletet ahol bekapcsoljon a ventilátor az lehet az oka, hogy nem indul be.
Elszállás nálam az volt, hogy nem működött vele semmilyen ventilátor. Meg sem mozdította. Olyan "ügyes" voltam, hogy nem megfelelő anyaggal kentem meg a ventit. Így hosszú állás után bekapcsolva beragadt, nem tudta felpörgetni, és ezután már nem is működött többet a csatlakozó.
5/7 A kérdező kommentje:
Az lenne az igazság, hogy rákötöttem egy ventit olyan féle módon, hogy meghosszabítottam a kábelt.. figyeltem a színekre, és arra is hogy a rézszál össze ne érjen egy másikkal. Egy darabig működött mikor áram alá helyztem a gépet, és miután bekapcsoltam, meg sem mozdult, így nem értem az egészet.
2016. jan. 2. 10:10
6/7 anonim válasza:
Egy ventilátor hibánál, -főleg ha alaplapra van dugva- a csatlakozó hibájának csak 1% esélye van! :-)
-Nem kellett volna buherálni!
7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam egy másik ventilatorral azzal sem működik. Már csak abban tudok reménykedni hogy a bios ban állitódott el valami
2016. jan. 2. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!