Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A kinaiak, hogy hogy nem...

A kinaiak, hogy hogy nem tudnak villogásmentes karácsonyfa lámpasort csinálni ?

Figyelt kérdés
Legalább 20 éve gyártják a karácsonyi égőket, és nem jöttek rá, hogy nem diszkó.

2021. dec. 7. 06:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Vannak olyan típusok, amelyek nem villognak, vagy be lehet állítani, hogy ne villogjon, úgyhogy bocsika, előbb tájékozódj, mielőtt baromságokat állítasz, mivel így csak magadat égeted le.
2021. dec. 7. 06:12
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Fú de kivagyok ettől a bocsikázástól :D

De egyébként igaza van elsőnek, létezik olyan is, ami nem villog, így mindenki olyat vesz, ami az ízlésének megfelel.

2021. dec. 7. 06:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a kínaiak a hülyék, legalább 20 éve van olyan is, ami nem villog. :D
2021. dec. 7. 07:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező 20 éve villogósat vesz és a kínaiak hülyék?
2021. dec. 7. 12:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Hátha tényleg van, amít kétlek, akkor jól elrejtették. Évek óta többször kerestem már a kinai piacokon olyat ami nem villog, vagy leállítható a villogás, de nem volt.
2021. dec. 7. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem ami van, egy sem villog.

Mint ez például. Bedugod, világít.

[link]

2021. dec. 7. 16:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak olyannal találkoztam, ami vagy folyamatosan ég, vagy van rajta egy kapcsoló, hogy villogjon-e, vagy folyamatosan világítson.

Illetve a "multifunkciós" darab, ami kölünféle módokban is tud vollogni, de azon is van folyamatos világítás mód.

Olyannal, ami csak villogni tud, én még nem találkoztam.

2021. dec. 7. 18:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Ezekre a legolcsobb ezer forintos sorokra gondolok, lehet hogy drágábban 3-5 ezerért lehetett volna olyat venni ami nem villog. A probléma az, hogy mindegyiken rajta van ez a 8 programos elektronika, ami minden bekacsolás után egy véletlenszerúen kiválasztott villogással indul. Hiába lehet beállítani rajtunk az állandó fényt, kikapcsolás után mindig ujra kell állitani, ami elég kényelmetlen 3-4 sor esetén egy feldiszitett karácsonyfánál.

Azt kellett volna csak megoldani ezeknek a hülyéknek az elmúlt 20 évben, hogy megjegyze a beállítást és azzal induljon bekapcsoláskor és akkor semmi probléma nem lenne.

2021. dec. 7. 22:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Levágod róla a vezérlőt, összeszigszalagozod a vezetékeket, és kész. Garantáltan megjegyzi az utolsó beállítást, és nem fog villogva bekapcsolni.
2021. dec. 8. 00:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ebben igaza van a kérdezőnek, a miénk is elfelejti. Gci idegesítő, egyszer kib@szom :D
2021. dec. 8. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!