A kinaiak, hogy hogy nem tudnak villogásmentes karácsonyfa lámpasort csinálni ?
Fú de kivagyok ettől a bocsikázástól :D
De egyébként igaza van elsőnek, létezik olyan is, ami nem villog, így mindenki olyat vesz, ami az ízlésének megfelel.
Én csak olyannal találkoztam, ami vagy folyamatosan ég, vagy van rajta egy kapcsoló, hogy villogjon-e, vagy folyamatosan világítson.
Illetve a "multifunkciós" darab, ami kölünféle módokban is tud vollogni, de azon is van folyamatos világítás mód.
Olyannal, ami csak villogni tud, én még nem találkoztam.
Ezekre a legolcsobb ezer forintos sorokra gondolok, lehet hogy drágábban 3-5 ezerért lehetett volna olyat venni ami nem villog. A probléma az, hogy mindegyiken rajta van ez a 8 programos elektronika, ami minden bekacsolás után egy véletlenszerúen kiválasztott villogással indul. Hiába lehet beállítani rajtunk az állandó fényt, kikapcsolás után mindig ujra kell állitani, ami elég kényelmetlen 3-4 sor esetén egy feldiszitett karácsonyfánál.
Azt kellett volna csak megoldani ezeknek a hülyéknek az elmúlt 20 évben, hogy megjegyze a beállítást és azzal induljon bekapcsoláskor és akkor semmi probléma nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!