Vennétek a 16 éves gyereketeknek 130.000 Ft-ért órát?
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 19:01
11/27 anonim válasza:
13.000-ért sem. 130e sok helyen egy havi fizetés.
12/27 anonim válasza:
Nem. Ez csak divatcikk, 2 év múlva kimegy a divatból.
13/27 anonim válasza:
Attol fugg mire hasznalna es h megerdemli e, felelossegteljes e, es hogyan kerte.
14/27 anonim válasza:
Nem, kapna pénzt többször, amit ha összegyűjt vehet magának.
15/27 gabec73 válasza:
Szia!Az ilyen holmik ma 130,fél év múlva 50 e Ft.
16/27 anonim válasza:
Ha van rá pénzem és megengedhetem magamnak a költekezést, akkor igen.
17/27 anonim válasza:
Ja, okosórát? SOHA! Minek az?
Viszont egy Seiko búvárt igen, ha szokott vizes sportokat űzni.
18/27 anonim válasza:
Nekem egy 40 ezres Huawei órám van, ennyi pénzt én sem dobnék el egy órára. Gondolom, watch 3 pro a kiválasztott. Nekem egy watch GT2-m van, tökéletesen elég. Megjegyzem, hogy a watch 3 pro nem tud sokkal többet, mint egy GT2. Amúgy is csak "menőzésre" használná(egyáltalán nem "menő", hanem bunkó dolog). A kérdésre válaszolva: nem. 40-ig belefér, annál drágábbat nem vennék.
19/27 anonim válasza:
Én igen, főleg ha megérdemli. De az én fiam megfogja érdemelni 16 éves korára. Ráadásul egy klasszikus óra (már ha ilyenről van szó) nem olyan, mint pl egy telefon, amit 2 év után kidobsz, hanem akár egy életen át veled maradhat, ha vigyázol rá, egy igazi ékszer.
20/27 anonim válasza:
Jó, közben látom, hogy okosóráról van szó. Hát az okosórák alapból teljesen feleslegesek szerintem, de ha ő nagyon örülne neki, akkor igen, megvenném neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!