Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vennétek a 16 éves gyereketekn...

Vennétek a 16 éves gyereketeknek 130.000 Ft-ért órát?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 19:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2021. nov. 26. 19:04
 2/27 anonim ***** válasza:
84%

Nem.Akkor sem,ha Mészáros Lőrinc lennék.

Emlékszem hány karórát amortizáltam le míg végeztem a sulival.

Szerintem az ár is meg a "szükségessége" a tárgynak is pont az a kategória,hogy majd szépen összespórolja magának,ha enélkül nem lehet élni.

2021. nov. 26. 19:06
 3/27 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Különben sem nagyon hordanak már a srácok, max okosórát.
 4/27 anonim ***** válasza:
50%
Nem. 130 ezerért telefont sem vennék neki, nemhogy órát. Mármint na, most nem tudom milyen óráról van szó, de én okosórára egy forintot sem költenék, ha pedig rendes analóg karórára, akkor az szerintem már jobban megérné az árát, de egy 16 évesnek nem vennék annyiért. Ha olyan drága órát akar, spóroljon rá, vagy pedig kérje úgy, hogy egyrészét ő kifizeti, a másik részét pedig kéri, hogy pl. szülinapi ajándékként had legyen kifizetve.
 5/27 anonim válasza:
91%
Az attol füg hogy milyen q gyerek mert vannak egèszen èretek ès tudjàk hogy egy ilyen dràga holmira vigyàzni kell de ha nem olyan hanem szeleburdi.... akkor vegyèl egy olcsobbat szerintem
2021. nov. 26. 19:07
 6/27 anonim ***** válasza:
56%
Kizárt.
2021. nov. 26. 19:07
 7/27 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ...

Gyerek (már nem annyira, de még az) hogyan viselkedik.

Küzd érte? Úgy értem ha megkéred valamire csak úgy szívességből akkor segít? Vagy csak akkor ha van valami kilátásban vagy inkább akkor sem?

Első esetben igen, második esetben talán, de kompromisszumokra kényszeríteném. Harmadik esetben biztosan nem.

Milyen óra?

Okos óra? Azzal az a baj hogy most fenszi de pár év múlva az akkuja kakukkol egyet. Meg már nem lesz fenszí. Jöhet az újabb drága óra.

Szóval okos órából én nem szívesen. Bohóckodásra nem.

Hagyományos óra? Mechanikus, vagy kvarc, vagy ilyesmi ami időt állóbb?

Ilyet igen :)

2021. nov. 26. 19:10
 8/27 A kérdező kommentje:
#5 Mindenére nagyon vigyáz.
2021. nov. 26. 19:12
 9/27 A kérdező kommentje:
Huawei óra.
2021. nov. 26. 19:13
 10/27 anonim ***** válasza:
81%
Én "csak" egy 25eFt-os ékszerórát kaptam ennyi idősen. Több, mint 10 év után is elsírom magam, ha ránézek, mert a tesómtól kaptam! Gyerek függő, hogy meg-e becsüli. Viszont azt tudni kell, hogy ez a 100-200 pont az az árkategória, aminél csak a nevet fizeted meg, de ált. egy olcsó gagyi kvarcóra a bele, mint amit ezeöccáé veszel a kínaiban és picsafüsttel van fújva..
2021. nov. 26. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!