Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Itthon tényleg annyi a Black...

Itthon tényleg annyi a Black Friday, hogy 5-20%-kal leáraznak valamit?

Figyelt kérdés
Ennek mi értelme? Egy sima hétköznapi leárazáskor is adnak ugyanennyi, ha nem több kedvezményt... Minek nevezik el, meg harangozzák be, meg készülnek rá ennyire? :D

2021. nov. 26. 08:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%

Mert amit jól megnyom a média, meg hangoztat arra mindenki felfigyel, még az, is akinek nincs TV-je, NET-je, hiszen a többi ember egy idő után elkezdi szajkózni, amit látott a TV-ben, vagy a NET-en... :-)

Lásd covid... :-)

2021. nov. 26. 08:25
 2/17 anonim ***** válasza:
28%
Mit szeretnél, 80%-os leárazást? olyan gyenge a forint hogy elviszi a akciót,BF után minden jóval többe fog kerülni.
2021. nov. 26. 08:39
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanis a black friday az "átlagon felüli leárazások" napja. Egy 5-20% mióta átlagon felüli? :D Én nem ülök fel rá, csak mindössze érdekel, hogy miért ekkora szám, amikor amúgy is vannak ilyen leárazások, 50-60% nem mindennapi, annak lenne értelme, és külön napot csinálni rá.
2021. nov. 26. 08:45
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Egy nyugdíjas marketingelőadótól hallottam, aki az egész életét nagy cégek értékesítési vezetői székeibe töltötte el, hogy a különböző "akciók" a marketingvilág egyik legnagyobb átverései.
2021. nov. 26. 08:48
 5/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
28%
Szerintem örülj, ha ugyanannyiért megkapod, mint 1 hónappal előtte vagy 2 héttel utána. És nem drágábban...
2021. nov. 26. 08:50
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Ráadásul egész hónapban Black Friday volt. Nevetséges
2021. nov. 26. 08:51
 7/17 anonim ***** válasza:
96%

Nagy ritkán ki lehet fogni valamit.

Én kb két hete néztem egy farmer dzsekit 20ról leárazták 8ra.

Tegnap ugyanaz 12 volt ,ma pedig 10..

Szóval ilyesmi akciók vannak.

Ami kedvező árú, abból utolsó darabok vannak vagy nagyon hiányos méretek.

2021. nov. 26. 09:03
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Eredetileg a BF lényege a raktárkisöprés lenne, a maradék leárazása a karácsonyi hullám előtt.

Csak nálunk az emag meg hasonló piacdiktálók eltorzították az egészet.

2021. nov. 26. 09:08
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

A kiskereskedések, ahonnan te vásárolsz, jellemzően baromi alacsony profitrátával dolgoznak. Szerinted hogy tudnak valós akciót ajánlani? Sehogy, hát elvinné a profitjukat.

Az akciók 99%-a amit te látsz boltokban vagy akárhol az:

1. Készletkisöprés. Alacsony számú beragadt terméket kiszórnak olcsón, mert nem akarnak vele foglalkozni.

2. Nagyon alacsony számú terméket akcióznak le. Pl. van a boltban 100 egyforma tévé, és abból az első pár darabra vonatkozik csak az akció.

3. Kamu. Megemelik a termék árát, aztán lecsökkentik az eredetire. Szerintem már mindenki találkozott ilyennel.

4. Eleve az egész akció egy kamu és nem tudom hogy nem bünteti szét őket a GVH. Nekem erről a Jysk ugrik be mindig, ahol egy csomó termék ÉVEK ÓTA FOLYAMATOSAN 30-40-50-60%-os akcióban van.

2021. nov. 26. 09:45
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

9)

4. ez külföldön is így van.ott van pl a concorde matrac németben ami egész évben akciós.

2021. nov. 26. 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!