Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a wifis...

Mi a véleményetek a wifis dimmer villanykapcsolókról?

Figyelt kérdés
Smarthugo oldalon van egy csomó. Reggelente jó lenne ha egyes helyeken halványabb fény lenne, mert fényérzékeny a szemem. Főleg hajnalban. Szóval a kérdés az, ha letöltök egy appot a telefonra, akkor ott tudom az összes dimmer lámpát+kapcsolót irányítani? Ott létre tudok hozni profilokat, ami egy bizonyos lámpákat kapcsol be az általam megadott fényerőn?
2021. nov. 12. 17:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Azt meg hogy ?
2021. nov. 12. 18:07
 2/20 A kérdező kommentje:
Okos dimmer villanykapcsoló dimmer lámpákkal, ami wifivel van ellátva. Ergo tudom telefonról is vezérelni. Okosotthon szerűség
2021. nov. 12. 18:09
 3/20 Szirty ***** válasza:
Az a véleményem róluk, hogy gyakorlati oldalról nézve szükségtelen "parasztvakítás".
2021. nov. 12. 18:22
 4/20 anonim ***** válasza:
Ezt értem de egy led vagy cfl fényerejét hogyan állítja ?
2021. nov. 12. 18:24
 5/20 anonim ***** válasza:

De alapvetően igen a válaszom csak van egy fogadásom hogy se bekabelezve nincs a lakás ehhez és a legtöbb helyen nem hagyományos izzot használsz.

De a kerdesedre a válasz határozott igen

2021. nov. 12. 18:28
 6/20 anonim ***** válasza:

„Mi a véleményetek a wifis dimmer villanykapcsolókról?”

Ugyanaz, mint az elektromos redőnymozgatókról. Teljesen szükségtelen, felesleges marhaság. A mai ember már arra is lusta, hogy felkeljen és bekapcsolja vagy kikapcsolja a lámpát. Nevetséges, hogy már ehhez is „okos” telefon kell. Igen idézőjelben, mert egyik telefon sem okos.

2021. nov. 12. 19:49
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a villanykapcsoló elég messze van az ágytól.

"távirányítós" RGB lámpám van, nem wifis, csak a hozzá külön kapható távirányítóval működik.

(Persze lehet okosítani, vezérlők, LED-csíkok, stb, de nekem csak egy darab LED "villanykörtém" van)

Betekerem a villanykörte helyére a csillárba, és működik.

Lehet állítani a fényerejét és a színhőmérsékletet is.

Ez akkor előnyös, ha este dolgozok itthon, akkor a hideg fény jobb, azonban ha csak egy kis fény kell, akkor meleg fehérre húzom, és lejjebb veszem a fényerejét.

Reggel pedig ott van az ágy mellett a kapcsoló.

(A még okosabbakat pedig akár időzíteni is lehet)

2021. nov. 12. 20:07
 8/20 A kérdező kommentje:
#5 most lesz kábelezve a ház, szóval azzal nem lesz probléma. Azt tudom, hogy dimmelhető led lámpával működik csak. Jó lenne nekem ez a funkció, mert nekem fizikai fájdalom a szememnek a reggeli fény és reggelente nincs kedvem 4 lámpát pont jó fényerőre beállítani
2021. nov. 12. 20:19
 9/20 anonim ***** válasza:
17%

8#

„Jó lenne nekem ez a funkció, mert nekem fizikai fájdalom a szememnek a reggeli fény és reggelente nincs kedvem 4 lámpát pont jó fényerőre beállítani”

Mit csináltál volna te Lentiben a laktanyában? Úgy rugdostak volna ki az ágyból, mint annak a rendje. Lett volna ott „nincs kedvem”, örültél volna, ha egyáltalán világít a lámpa. Az ilyeneket úgy hívták: táposok. Nagyon rád férne egy „kellemes kis” katonai kiképzés.

2021. nov. 12. 20:27
 10/20 anonim ***** válasza:
Akkor működhet
2021. nov. 12. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!