Mi a véleményetek a wifis dimmer villanykapcsolókról?
De alapvetően igen a válaszom csak van egy fogadásom hogy se bekabelezve nincs a lakás ehhez és a legtöbb helyen nem hagyományos izzot használsz.
De a kerdesedre a válasz határozott igen
„Mi a véleményetek a wifis dimmer villanykapcsolókról?”
Ugyanaz, mint az elektromos redőnymozgatókról. Teljesen szükségtelen, felesleges marhaság. A mai ember már arra is lusta, hogy felkeljen és bekapcsolja vagy kikapcsolja a lámpát. Nevetséges, hogy már ehhez is „okos” telefon kell. Igen idézőjelben, mert egyik telefon sem okos.
Nekem a villanykapcsoló elég messze van az ágytól.
"távirányítós" RGB lámpám van, nem wifis, csak a hozzá külön kapható távirányítóval működik.
(Persze lehet okosítani, vezérlők, LED-csíkok, stb, de nekem csak egy darab LED "villanykörtém" van)
Betekerem a villanykörte helyére a csillárba, és működik.
Lehet állítani a fényerejét és a színhőmérsékletet is.
Ez akkor előnyös, ha este dolgozok itthon, akkor a hideg fény jobb, azonban ha csak egy kis fény kell, akkor meleg fehérre húzom, és lejjebb veszem a fényerejét.
Reggel pedig ott van az ágy mellett a kapcsoló.
(A még okosabbakat pedig akár időzíteni is lehet)
8#
„Jó lenne nekem ez a funkció, mert nekem fizikai fájdalom a szememnek a reggeli fény és reggelente nincs kedvem 4 lámpát pont jó fényerőre beállítani”
Mit csináltál volna te Lentiben a laktanyában? Úgy rugdostak volna ki az ágyból, mint annak a rendje. Lett volna ott „nincs kedvem”, örültél volna, ha egyáltalán világít a lámpa. Az ilyeneket úgy hívták: táposok. Nagyon rád férne egy „kellemes kis” katonai kiképzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!