Lehet használni egy 40GB-os maxtor 3.5 series-t sztikként? Vann erre kitalált átalakító, ohgy HDD-t lehessen használni sztikként?
Figyelt kérdés
Számoltam azzal is, hogy kellene neki még egy táp ami működtesse, de van ilyen?2021. nov. 3. 14:40
2/13 anonim válasza:
Amit első linkelt, az inkább 2.5-ösre van, de jah.
Olyan, amivel igy könnyedén hozod-viszed, miegymás, nem nagyon van, neked valami ilyen
dokkoló lenne az igazi.
3/13 anonim válasza:
Külső merevlemez háznak, mobil racknek nevezik:
4/13 Artemovszk válasza:
ebay-en is van, meg tthon is, de drágább. "3,5-ös külső mobil rack. Rengeteg van a neten. Bár máretét tekintva (40gb) inkább elbúcsúznék tőle.
5/13 anonim válasza:
3,5-es mérethez már külön tápos külső ház kell. Nekem is van egy ilyen cucc. Elég robosztus a kicsi, könnyű modern külső merevlemezekhez képest. De ettől még működik.
6/13 anonim válasza:
sata to usb átalakító viszont a 3,5"-es merevlemezekhez már kell külön tápforrást is biztosítani. Szóval mobil rack (vagy NAS is létezik de az már komoly cucc)
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
De mi ebben a jó? A keret/adapter árából lehet venni egy márkás 64 GB-s pendrive-t. És az nem is egy fél kilós matuzsálem :)
9/13 anonim válasza:
7: Ja phuu. IDE/PATA szabvány olyan régi hogy el is feledkeztem róla.
Igen ha olyan a hdd akkor ahhoz kell először egy ide to sata adapter.
Vagy ha van ide to usb
10/13 anonim válasza:
Jahogy ez még egy _ide_-s vinyó! Hát akkor felejtös a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!