Egy kis asztali lámpán tudok egyszerre használni egy e14-e27re átalakítót és ebbe tekerve egy e27-2xe27-re elosztót?
Nem értem miért nem lehet kicserélni az E14 foglalatot E27-re?
Persze működik, de az egész tákolás ki fog lógni a lámpatestből, ha egyáltalán belefér...
"Wattitás"...
Ember, ilyen hülye szavakat csak az használ, aki nem tudja, hogy a teljesítményről, vagy pontosabban teljesítményfelvételről beszél.
"Wattszám" ennek a parasztosabb megnyilvánulása, amivel ezen az oldalon is gyakran találkozni.
Egyébként az ember magassága micsoda szerinted? Centitás?
Az általad alkalmazott szót lényegében egy helyen találtam meg:
Itt meg csak azért találta ki valami barom a "Technikai Wattitás" nevű szószörnyet, mert annyira buta, hogy nem tudja: a névleges teljesítményről beszél.
Szakmailag persze köztudott fogalom, de honnan találnak ki ilyen baromságokat egyesek, hihetetlen...
Nem fennakadás:
1. Szakmailag, nyelvileg borzadály.
2. Gyakorlatilag senki által nem használt kitaláció.
3. Tájékoztattalak, hogy ezt a bűnt többé ne kövesd el és ezáltal bővítettem a tudásod.
Szívesen!
Kérdező, te meg annyira reménytelen eset vagy, hogy még rengeteget kell tanulnod, hogy butának nevezhesd magad.
Nincs ilyen szó hogy wattitás.
Vagy neked kilogrammitásod van testtömeg helyett, centitásod magasság, és higanymilliméteritásod vérnyomás helyett?
Valaki elmondta, hol bakiztál egyet. Erre nekiállsz hőbörögni, és megmagyarázni.
Véleltenül nem vagy valamelyik kormányközeli barom rokona? Mert ha igen, akkor az ostobasággal együtt járó önfejűség ragályos.
# 5
Nem tudsz megsérteni, mert szándékosan és tudatosan döntöttem úgy, hogy ezúttal nincs kedvem finomkodni.
Ebben benne van az is, hogy aztán vagy visszadumálsz vagy sem.
Hogy én leszek a bunkó.
De kit érdekel?
Elvégre te követtél el valami irritáló butaságot, ami nekem fájt.
Majd még én fogok udvariaskodni?
Leszarom...
Kedves előző, pacsi!!! :D
Az első évben itt én is türelmes voltam, kedves és udvarias, elsiklottam a szándékos butaság trollkodás, okoskodás fölött. Aztán egyszer elég lett. Nincs több türelem, ha konfliktus van, beleállok (ha nincs, akkor csinálok, ha épp trollkodhatnékom van...), így aztán igen hamar lett 72% abból a kezdeti 93%-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!