Boby22 kérdése:
Milyen átalakítót vegyek?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek hozzá, ezért szeretném megtudni, hogy meg tudom-e oldani azt, hogy egy optikai hang kimenettel rendelkező tv hangját rá tudjam kötni egy aktív hangfalra? Jack csatlakozó van rajta, vagyis olyan bemenet van a hangfalon, amit a pc-be is be tudok dugni.Jelenleg a pc-ből jön a hang ebbe a hangfalba, és jól működik. A napokban gondoltam arra, hogy vajon az okos tévémet is rá tudnám-e kötni? 3 típusú bemenet van a hangfalon, amelyek a következők: FR/FL, RR/RL, C/SW. Tehát megoldható lehet ez valahogy? Köszönöm a segítséget.2019. júl. 1. 10:16
1/7 anonim válasza:
Nekem ilyen van már vagy 10 éve, Genius 5005-tel teljesen szuper.
2/7 anonim válasza:
Szerintem RCA kábellel megoldható a dolog, a hangfali bemenetek nem tudom mit takarnak.
3/7 anonim válasza:
Ami Kínából 6 ezer, az itthon 20-as...
4/7 anonim válasza:
"Szerintem RCA kábellel megoldható a dolog, a hangfali bemenetek nem tudom mit takarnak."
Ez az, hogy nem tudod, azért beszélsz mellé:
Front Left
Front Right
Rear Left
Rear Right
Center, Subwofer.
5/7 Morzsi007 válasza:
Ha ér neked annyit, hogy veszel egy olyan DAC-ot, amit belinkelt az 1.hsz-ó azzal működni fog az összes hangfal. A Tv-den digitális kimenet van, a hangfalrendszereden meg analóg, ezért van szükség arra a dobozra. Némelyik, régebbi okos tv-n még megtalálható a Scart csatlakozó, azzal még kivihető analóg jel, de csak sztereóban.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2019. júl. 1. 14:15
7/7 anonim válasza:
Ha gyorsan kell, akkor amazonról.de-ről megveheted 10 ezer körül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!