Meg is halhattam volna?
Történt az, hogy az elektromos fogkefe aljzatát víz alá tartottam, míg be volt dugva a konnektorba, ergo áram alatt volt végig. Kb csak 1-2 másodpercig volt víz alatt, mert gyorsan kapcsoltam, hogy ezt nem így kéne.
Szerintetek?
#4 nem eppen ez olyan termeszetes dolog mint wc re menni
te becsinalsz sokszor? Akkor betegseged van es ezert masokra nem haragudhatsz
ez egy meglepodes kerdes volt tole szerintem lathato
mellette egyertelmuen psziches es lelki problemaid vannak
foglalkozz magaddal inkabb mint ebbol is problemat csinalsz
"megis halhattam volna"
"igen meg?"
"jujj akkor most kiver a viz napokig es rettegni fogok halal felelmem lesz"
neked enyire bejonn sajat szenvedesed? Es termeszetesen az ha masok is szenvednek vags veled, vagy aznaskalodasaid miatt
nekem ez nem tunik helyesnek, nem jo dolog barmi is tortent veled
Itt, ha valakit szembesítenek azzal hogy hülye volt, rögtön meghalt valakije, a terhes nagymamáját vitte épp szülni...
A kérdésre válaszolva: eddig kétféle elektromos fogkefét láttam: vagy egy falra szerelt töltőállvány, rendszerint motoros szájzuhannyal egybeépítve, ilyenkor nincs töltőaljzat, mert induktív úton tölt. Vagy egy dugasztápot kell a konnektroba dugni (gondolom nem a falból tépte ki a konnektort a kérdező, és tette a víz alá), és ennek a töltőnek a kimenetét, egy kb, méteres kábel végén lévő dugót kell a fogkefébe dugni. Itt lehet 3 volttól 12-ig akármennyi: mindegy. Egyrészt a hálózattól galvanikusan le van választva, másrészt ekkora feszültségnél még nem tud víz alatt sem akkora áram folyni, hogy bármilyen veszélye lenne. Megnyalva csípné az ember nyelvét, kb. ennyi.
De egy ilyen kis semmiségből ekkora önsajnáló szellemi m__szturbálást csinálni, na az a veszélyes. Nem, nem fogom sajnálni a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!