Meg is halhattam volna?
Azért a haláltól messze voltàl.
Ilyenkor azonnal ülj le, vagy azonnal kérj ülőhelyet, mert eséskor sokkal jobban megsérülhetsz, mint a pillanatnyi ájulástól.
Oxigénhiány / vércukrod leesett...
Haltak már meg kevesebbtől is szóval nincs jó válasz a kérdésre...
Egy ami biztos:
Nem ezt a szolgáltatást kellene kapnod a jegy/bérlet áráért.
Önkormányzatnál panaszt kell tenni!
Sürítsék a járatot!
Leesett a vérnyomásod a melegtől és az egyhelyben állástól.
Én például eddig 12 éves korom óta mindig rosszul lettem kb 20 perc után, ha állni kellett, mint a cövek. Ha már lehetett mozogni, pl diákmunkán, akkor nem.
Amúgy egy buszon nagyon elhasználódik a levegő. Én személyesen nem bánnám, ha minden tömegközlekedési eszközön lenne szellőzés, mert hamar rossz lesz a levegő, nyilván senki se hal meg, de fejfájást, nyűgösséget, fáradtságot, rosszullétet okozhat plusz minden fertőzés könnyen terjed. Illetve eléggé fullasztó a rossz levegő.
Továbbá az ember ideális esetben felöltözik úgy, hogy kint se fázzon. Helyi járatokon nulla fok felett én nem fűtenék. Szerintem zsúfoltság esetén helyközin is meggondolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!