Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Eszköz ip címének pontos...

Eszköz ip címének pontos meghatározása lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne hogy egy ismerősom még annó megtudta a facebookomhoz a jelszavam. Ugye facebookon keresztul meg lehet nézni az ip címről való bejelentkezéseket. Megtaláltam a kakukktojás ip címet ami biztos hogy nem a szolgáltatómé és nem az eszközeimé. Ez az ip cím egy hosszú összetett cím amiben számok és betűk kettőspont is szerepel és elég sok aktivitása volt a facebookomba. De viszont ez az ip cím mindig ugyanúgy kezdődik de a vége és a közepe sosem ugyan az csak pár bejelentkezésnél. Így nem tudom bebizonyítani hogy pontosan ugyan az az illető volt e mind a félig különböző ip címekkel. Az a kérdés hogy vajon ez szolgáltatói ip vagy eszköz ip, és hogy hogyan tudom behatárolni városon belül kissebb nagyobb pontossággal hogy mégis kihez tartozik? (Rendőrségi ügy nem játszik, és az illetékes teledonjában sem nyulkálnék hogy mi az ip címe)

2021. okt. 20. 10:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nekem pedig mindig mást oszt ki, ami elég idegesítő is. Az IP kamera címe mindig váltakozik, ha nincs lefoglalva. Ha viszont pillanatnyi áramszünet van, akkor a foglalást is elfelejti a Sagemcom T-router.

Már unom.

2021. okt. 20. 15:04
 22/23 anonim ***** válasza:
#21 Biztos van menüpont amivel MAC alapján fix IP -t oszt i neki mindig a belső hálózaton. Kritikus eszközöknek muszáj.
2021. okt. 20. 15:15
 23/23 anonim ***** válasza:
A kamerával van a baj, mert a másik két ethernet eszköz foglalása rendben van. Lecseréltem egy kölcsönkamerára és annak megmarad a címe.
2021. okt. 22. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!