Megerkezett az uj acer nootbokom. Vigyem elektronikai szakuzletbe ahol telepitenitek ra Windows rendszert?
A PCWorld meg szokott megosztani olyan akciókat amin kuponkódokat is adnak hozzá és 2600-2700 forint környékén lehet venni Windows 10 Home-ot, kicsivel drágábban pedig Pro-t.
Illetve kerestem neked egy videót amin végigmennek a telepítésen. Kicsit régi, lehet hogy nem pontos már de hasznos lehet.
https://www.youtube.com/watch?v=AOTc8eWd78M&ab_channel=Fagyi..
Mindenféle rossz indulat nélkül: A kérdésed alapján gyermek vagy, Ebben az esetben a legjobb, ha a szüleid segítségét kéred. Feltételezem nincs semmilyen operációs rendszer (windows,Linux,...) a gépeden. Ebben az esetben:
- DVD-n vagy pendrive-on vásárolsz, szerzel Windowst, otthon anyával, apával feltelepítitek. Vagy.
- Beviszed egy üzletbe a géped, fizetsz érte sok pénzt és feltelepítik neked.
Spenc2014: én nem tudom, hogy a hozzászólók mennyi idősek, de talán van közöttük néhány, aki emlékszik még az 8086-os XT korszakra, amikor 30km-t kellett utaznom egy DOS 6.0-ért vagy egy egyszerű egértelepítőért, amit nagy nehezen egy 5,25"-ös 360kb-os floppyn kaptam meg...
Media marktban vettem.. Es nem vagyok gyerek, csak nő, akit borzasztóan hidegen hagy ez a téma egyébként, ezaltal totál zöldfülű is vagyok e téren.
A gondom egyebkent megoldodik, oda adtam egy barátomnak, hogy segítsen
Köszi mindenkinek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!