Megerkezett az uj acer nootbokom. Vigyem elektronikai szakuzletbe ahol telepitenitek ra Windows rendszert?
Nincs rajta regisztrálatlan Win 10? Mert az Acereket (is) azzal szállítják.
Aztán már csak regisztrálni kell, amihez mindent megtalálsz a Y.t.-on. De ha nincs rajta "próba-Win", akkor is megtalálod a szükséges útmutatás a videómegosztón. Üzletben nem fognak neked semmit telepíteni.
Nem is CD-n adják a Windowst (gondolom azt akartad írni), az már régen volt...
Ha van a gépedhez, akkor előre van telepítve, csak a beállításokat kell elvégezni.
Próbáltad bekapcsolni a gépet vagy csak feltételezted, hogy úgy sincs rajta semmi?
"Nem kaptam hozza DCt vagy ilyemit. "
Szerintem optikai meghajtó sincs benne, minek kaptál volna CD-t?
"Ha van a gépedhez, akkor előre van telepítve, csak a beállításokat kell elvégezni.
Próbáltad bekapcsolni a gépet vagy csak feltételezted, hogy úgy sincs rajta semmi?"
Acer évek óta Windows nélkül szállítja a gépeket, kivétel, ha azzal együtt veszed, de azt külön kell megvenni. Alapból esetleg valami Linux van rajta.
#7 Szerinted mit jelent a "ha" a második mondatom elején? :)
Mivel a kérdező semmit nem írt azon kívül, hogy mi van a dobozban, szerintem teljesen jogos a kérdésem, hogy bekapcsolta-e.
Főleg valaki olyan esetében aki szaküzletben akart Windowst telepíttetni. (És ezt nem lenézően mondom.)
Figyelj,az elejénén is paráztam windows telepítésnél.
De nem nehéz. Kiírod bootolhatóra rufussal, vagy dvd-re, arról indítod a gépet. Igazából magát telepíti fel, neked csak annyit kell megadni, hová telepíted. Utána még néhány adat(fhnév, jelszó, dátum-idő) és kész. Nem nagy dolog. Ha gondolod, írj privátot, segítek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!