Tudnatok ilyen zseblampat ajanlani?
Tehat gepesz vagyok igy sokszor kellene egy jo zseblampa, am eddig nem talaltam egy megfelelot sem. Az elvarasom csupan annyi hogy minel nagyobb fenyereje legyen, zsebben elferjen, es lehetoleg ne 62 hanem 2 allasa legyen: be es kikapcsolas. Nem kell stroboszkop stb.
Tudnatok ilyet ajanlani? Lehetoleg nem 25000Ft-ert keresek, de nem gond ha nem 300Ft-ot kell raaldoznom.
Egyszeruen az osszes elromlik, vagy a bekapcsologombja rossz, vagy villog mert nem er vegig az elemtarto benne, vagx 7 kapcsolasi allasa van es csak nyomogatom mint a hulye.😁 tudom hogy hulye a kerdes is, de gondoltam hatha tudtok valamit ajanlani..
Nem volna jobb fejlámpa? Szabad mind a két kezed. Nekem ilyen van, teljesen jó, sokáig bírja egy feltöltéssel, bringázáshoz is ezt használom.
Figy érdemes egyszer kiadni érte kicsit többet. Ezek a T6 ledes (négyzet alakú a képe) fókuszos vackok semmire nem jók.
Veszel egy márkásabbat, hozzá egy eredeti 18600-as aksit (rengeteg a hamisítvány, ami a felét se tudja a ráírtaknak) és az évekig ki fog szolgálni. Minőségi az érintkezője,nem kell ütögetni csavargatni, mozgatni hogy világítson, és minőségi a kapcsolója.
Convoy S2+ ajánlom, nekem is ez van. Mód memóriás, megjegyzi milyen fényerővel kapcsoltad ki, és úgy kapcsol be.
Én is azt mondom, hogy áldozz rá kicsit!
Ajánlom az Olight lámpákat!
Itt nézz körül:
Nekem van H2R Nova, meg Perun fejlámpa is, brutál jók. Tartósak, jól bírja az akksi is és gyakorlatilag bármilyen 18650-es akksival üzemelnek.
A fejpántról egy mozdulattal levehetőek ha ápp nem fejlámpa üzemmódban kellene használni. A mágneses töltő meg itró jó, csak felcsattintod oszt jó'van :D
Ezt ajánlom, én ilyet használok, nagyon jó.
Két fénye van, elől, vagy oldalt. Mindkettő kól világít.
Micro USB tölthetőség. Elég sokat bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!