Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vennétek napelemes zseblámpát?

Vennétek napelemes zseblámpát?

Figyelt kérdés
Vettem napelemes szökőkutat madáritatóba, nagyon jó, nem szennyezi a környezetet az elemmel. Azon gondolkodom, hogy a napelemes zseblámpa is jó lenne-e?

2021. jún. 4. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Megsúgom, hogy azokban is van akksi.
2021. jún. 4. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nekem van és nagyon is hasznos.
2021. jún. 4. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

"nem szennyezi a környezetet az elemmel"

Perzse hogy nem, mert akkumulátor van benne te jóképességű okostojás! :D Amikor felhős az idő, vagy íccaka van akkor szerinted hogyan működik a szivattyú?? Madáritatóba nem kell szökőkűt, megatláljaák a madarak a vizet ami kell nekik, nem olyan buták mint te.

Innentől kezdve ez troll kérdés... napelemes zseblámpa... nahiszen :D

2021. jún. 4. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem vennék. Egy zseblámpa elég kis méretű. Ha a felét napelemmel borítják (többet nincs értelme, mert egyszerre két oldalról nem érheti napsütés...), akkor is csak tized vattokról beszélhetünk tűző napon. Normális fényerőhöz azért több watt kell még LED-fényforrás esetén is. Számomra használhatatlan egy olyan készülék, aminek minden egyesd órányi használata után egy vagy több felhőtlen napfényes nap kell a feltöltéséhez.

Akkor már inkább rádugom egy szabad USB-re a gépen, és egy-két óra alatt töltse fel. Lehet hogy nem lehet villogni azzal hogy milyen zöld (zöld a fenét, egy ilyen kamuzöld zseblámpa napeleme egész élettartama alatt nem fog annyi áramot termelni, amennyi az előállításához kellett) lámpám van, de legalább mint lámpa, használható.

2021. jún. 4. 20:08
 5/8 A kérdező kommentje:

#3 nem vagyok idióta se troll. Nincs aksija, este, és árnyékban nem működik a szivattyúja, csak akkor amikor süti a nap. És nem azért kell bele, hogy észre vegyék a madarak, tudom hogy anélkül is észre veszik, de ennek köszönhetően van a víznek annyi mozgása, hogy nem algásodik le olyan gyorsan, plusz a madarak is szeretik, fürdőznek alatta a melegben. Az meg csak "hab a tortán", hogy sokkal szebb és hangulatosabb.

Nem kell egyből hülyének nézni a másikat csak azért, mert te ismersz egy félét szökőkútból ami aksis, és azért se, mert te csak arra tudsz gondolni, hogy azért van benne hogy könnyebben észre vegyék a madarak.

2021. jún. 4. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

"vattokról"

le sem tudod írni.... :D

2021. jún. 4. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:

"nem szennyezi a környezetet az elemmel."

Ez a kérdés is szennyezi a környezetet ha már itt tartunk.

2021. jún. 4. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
#6, elírtam, van ilyen. De attól még igazam van, de neked sikerült megragadni a lényeget.
2021. jún. 6. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!