Mit gondoltok, elég sok embert be lehet palizni ezzel?
2021. aug. 2. 20:46
11/14 grafno válasza:
Ez tényleg nem jó semmire porfogason kivul. Csak paran mondtak.
12/14 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem nem kell nagy ész ahhoz, hogy valaki megértse, hogy egy ekkora eszköztől nem várható az az eredmény, ami a reklámban van. Nekem van ilyen, vagyis a márkája nem ez , de ugyanúgy néz ki és a funkciói is ugyanazok, 4.000 Ft-ért vettem, apámnak a sz.gép mellett jó. Megmértem én is a kijövő levegő hőmérsékletét, 10 cm-re valóban lehűti a levegőt viszonylag gyorsan több fokkal, csak az a baj ezzel, hogy a teljesítménye miatt nagyobb távolságban ez az eredmény elvész. Kipróbáltam jeges vízzel is és anélkül, de valójában semmi nem változott, jeges vízzel sem lesz hidegebb a kifújt levegő.
13/14 Morzsi007 válasza:
Megjöttünk,
anyám múlthéten rendelt 2db-ot, mert akciós volt, persze, ha tudom a szándékát, biztos nem engedem, mert pénzkidobás. Mikor megláttam, hát, had ne részletezzem, az egyiket nekünk akarta adni… kipróbáltam. Az első dolog, ami kiakasztott, hogy egy USB adapterrel működik, 5V kb 1A, de lehet csak 0.5A. Ez már elárulta, hogy komoly teljesítményre képes. A 5 éves lányomnak tetszett a világítás rajta, mert változtatható. Ennyi kb.
14/14 Szirty válasza:
"Ez már elárulta, hogy komoly teljesítményre képes."
Na de "energiahatékony"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!