Mit gondoltok, elég sok embert be lehet palizni ezzel?
eltekintve a lelkendező hangú cikktől, nem teljesen hülyeség egy ilyen.
persze egy szobát nem fog lehűteni, de a közvetlen környezetében képes olyan mikroklímát teremteni, ami már elviselhető. én a tavalyi nyarat húztam ki egy ilyen elven működővel és a monitor mellé állítva hűtött annyira, hogy ne olvadjak el.
mondjuk az ára az eléggé irreális...
Miért, téged bepaliztak?
Egyik rokonom vett ilyet, bekapcsolta estére, reggelre leégett a motorja.
Szintén rokonom vett egy aprítót, aminek rövid volt a dugóján a 2 villa és a konnektor mindig 'kidobta' mivel gyerekzáras volt. Így csak hagyományos konnektorban ment. Bekapcsolta, szintén leégett, mivel a szellőzőnyílása be volt öntve műanyaggal.
Soha tőbbet Media/teleshop.
"elég sok embert be lehet palizni ezzel?"
Sokat bizony! Csak a körítésen múlik.
"Mi ebben az átverés?"
Az hogy tele van fél igazságokkal és hazugságokkal amit írnak.
Az hogy hűt pl igaz, mert akár 0.01 C fokkal is lehűtheti a szobát néhány óra alatt.
Az hogy párásít meg ugyan igaz, de pont az nem kéne nekünk ha melegünk van, mert a párás levegő jelentősen növeli a hőérzetet. Tehát nem kellemesen hűvöset hanem épp ellenkezőleg: fullasztó, punnyadt izzasztó meleget érzel.
Az hogy "energiahatékony" nem igaz, mivel az energiahatékonyság nem kis fogyasztást jelent, hanem kis fogyasztást _ÉS_ jelentős eredményt (ez esetben hűtést) egyszerre!
"beltéren és kültéren is"
Beltérben nem ér semmit. Egy asztali ventilátorral többre lehet menni. Kültéren elképzelni sem tudom hogy minek.
Egy 5W teljesítményű ventilátor van benne. 5 Watt és ezen 2 fokozatban még lassítani is lehet ha esetleg túl sok lenne! :)
10800 Ft-ért egy 5W-os ventilátor RGB világítással. Mi ebben az átverés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!