Miért mutat a vivoactive 4s-em mérfőldet az órán? Alkalmazasban pedig km-t mutat. Tegnap azt hittem ez miatt 5km-t futottam,közben az mérföld volt!? Szinkronizáltam is szokszor, viszont nem változott semmit
Az órán nem enged semmi beállítást a kmrre vonatkozóan 😟
A telefonos appban a metrikus van kijelölve. Rengetegszer volt szinkronizálva.. az órán így is merföldet mutat 😟
Az alsó gombot nyomva tartva, jön egy menü. Ha abban legörgetsz a fogaskerékre, és rányomsz, Rendszer -> Mértékegységek -> Távolság?
Lehet nem pont így/ott van. Nekem vivoactive 3-mal, Forerunner 245-tel, meg fenix 6s-sel volt dolgom. De app vs. óra anomáliákkal többször találkoztam. Pl. azt, hogy jobb kézen hordom, csak az órán tudom megadni; minden más megy appból is. Olyan is volt, hogy frissítés után elfelejtettek bizonyos beállításokat - de lehet az nem appból, hanem garmin expressből volt. Próbálkozz még. Néha beüt egy-két marhaság, de összességében szerintem jók a garminok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!