Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért mutat a vivoactive...

Miért mutat a vivoactive 4s-em mérfőldet az órán? Alkalmazasban pedig km-t mutat. Tegnap azt hittem ez miatt 5km-t futottam,közben az mérföld volt!? Szinkronizáltam is szokszor, viszont nem változott semmit

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 04:10
 1/5 anonim válasza:
Magán az órán milyen mértékegység van beállítva? Garminnál érdekes, hogy bizonyos dolgokat lehet állítani az appból, valamit nem. Frissítés után pedig láttam már olyat, hogy nem volt minden beállítás szinkronban.
2021. aug. 4. 22:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Az órán nem enged semmi beállítást a kmrre vonatkozóan 😟

A telefonos appban a metrikus van kijelölve. Rengetegszer volt szinkronizálva.. az órán így is merföldet mutat 😟

2021. aug. 6. 18:55
 3/5 anonim válasza:
100%

Az alsó gombot nyomva tartva, jön egy menü. Ha abban legörgetsz a fogaskerékre, és rányomsz, Rendszer -> Mértékegységek -> Távolság?

Lehet nem pont így/ott van. Nekem vivoactive 3-mal, Forerunner 245-tel, meg fenix 6s-sel volt dolgom. De app vs. óra anomáliákkal többször találkoztam. Pl. azt, hogy jobb kézen hordom, csak az órán tudom megadni; minden más megy appból is. Olyan is volt, hogy frissítés után elfelejtettek bizonyos beállításokat - de lehet az nem appból, hanem garmin expressből volt. Próbálkozz még. Néha beüt egy-két marhaság, de összességében szerintem jók a garminok.

2021. aug. 7. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm, sikerült ♥️♥️
2021. aug. 8. 15:29
 5/5 anonim válasza:
100%
Örülök :) Sok jó futást vele ;)
2021. aug. 9. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!