Hogyan kell a google maps programban a mérföldet átállítani km-re?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 18:15
1/9 anonim válasza:
Jobb felül a saját ikonos > settings > 11. A listába nálam a "distance units"
2/9 A kérdező kommentje:
Nálam bal oldalon van a menű. Laptopon vagyok, és Chrome böngészőn.
2021. febr. 20. 18:55
4/9 anonim válasza:
Jobb alul, ahol kiira léptéket ott kattints. Nekem akkor átrakja idiótába (amcsiba) és és utána km-be.
5/9 anonim válasza:
A másik, hogy ha csinálok egy keresést A pontból B pontba, akkor megjelenő bal oldalt a két pont kijelölése alatt a BEÁLLÍTÁSOK menü. Arra kattintva lehet állítani a km-t vagy mérföldet.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm "anonim", ez tényleg nagyon egyszerű, csak rá kell kattintani, rájöhettem volna magam is:).
2021. febr. 21. 07:46
7/9 anonim válasza:
Azért Európában km-t használunk. Erre magától is illene rájönnie a Google-nek.
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves Anonim! Talán azt is tudod, hogyan lehet adott ponthoz magassági adatot kinyerni (akár lábban is érdekelne a dolog)? Üdv
2021. febr. 21. 17:56
9/9 anonim válasza:
Háát azt tudom, hogy egy útszakaszon mutatja, milyen magasságokat vannak, de egy pontban, hogy milyen magasság van, azt nem tudom, hogy mutatja. Azonos pontot meg tudsz adni neki kiindulásnak és érzekésnek is, és akkor mutatja a magasságot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!