Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Iqos vagy Glo hyper+? Tapaszta...

Iqos vagy Glo hyper+? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez rád van bízva. Iqos azért sokkal exkluzívabb, de drágább is. GLO még alig kapható, vagy csak kevés helyen még, de olcsóbb a készülék is és a dohánytöltet is egyelőre, viszont semmit sem tudunk róla. Pl. mennyit bír, mennyi idő alatt megy tönkre. Iqos bár sokkal drágább, de van mellette egy ügyfélközpontúság, klubtagság, ha valami bajod van vele, tudod hamar cserélni.
2021. júl. 13. 15:51
 2/7 anonim válasza:
98%

Én kb. 2 hónapja határoztam el magam, hogy a dohányzást valamilyen alternatívára cserélem. Akkor tudtam meg, hogy az IQOS szokott akciókat csinálni, úgyhogy úgy döntöttem, hogy még kivárok. Pont kb. akkor robbant be a GLO is, sokkal kedvezőbb áron. Elindult a vadászat, de napokig, sőt, hetekig sehol sem találtam. Viszont már annyira rápörögtem, hogy én alternatívát szeretnék, hogy végül június elején beruháztam egy IQOS 3 Duo készülékre. Július elején szembejött velem a dohiban egy GLO, így végül azt is megvettem, furdallt a kíváncsiság. Pár szál próbálgatás után rájöttem, hogy számomra abszolút az IQOS a befutó. Igazából neked kell mérlegelned.

Szükséged van az ízkavalkádra, a többféle ízre (GLO), vagy elvagy natúr dohány, mentol, és 1 (augusztus közepétől 2) ízzel?

Be tudsz ruházni egy IQOS-ra, vagy nem teheted meg, de a GLO még belefér?

Mennyit számít a kompaktság? Én például nagyon szeretem, hogy az IQOS hevítője egy kicsi, elegáns cucc, és nem egy bumszli akksi (GLO).

A gyári adatokat hasonlítsd össze, nézd meg, hogy a te igényeidet melyik elégíti ki jobban, eddig még eltérést nem tapasztaltam, helytálló adatok vannak.

Az ügyfélszolgálat mindkét termék részéről jó, egyik sem kiváló, de egyik sem rossz.

Illetve még annyi, hogy a GLO talán hülyebiztosabb, nincs hevítőpenge, nincs mi törjön. (Mondjuk ha a GLO-t elejted, az ugyanúgy tönkreteheti a készüléket).

Ajánlanám még a Facebook csoportokat, de ott mindenki elfogult sajnos.

Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van, szívesen megválaszolom őket. :)

2021. júl. 22. 00:25
 3/7 anonim válasza:
71%
A Glo jobb. Iqosról szoktam át.
2021. aug. 7. 10:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat <3
2021. szept. 5. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Azért a GLO hagy kivetni valót maga után..Kefe ami hozzá jár semmit sem ér,én személy szerint IQOS tisztító palcaval tisztotottam, illetve fultisztito+ alkohol. Rendszeresen tisztítóm , de így is büdös a készülék a neo rossz ízű (nem egyedüli vagyok ugyan ezen a véleménnyel).

Hiába olcsóbb a GLO sorra viszik vissza az emberek,plusz adják el (személy szerint én is adom el őket).

Szeretném ha nem ezek a gondok lennenek vele. Iqos nem jött be.

Ha veszel olyat vegyél amihez kapsz kártyát.

2021. szept. 5. 22:24
 6/7 anonim válasza:
50%
Én a rendes cigiről álltam át az iqosra. Borzasztóan rosszul lettem tőle, szédültem nagyon tőle, a pulzusomat felnyomta a szívembe hasgatott. A Glot meg se merem ezek után próbálni, mert arról csak rosszat hallottam. Káros és köhögtet,
2022. jan. 3. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:

A cigi,az Iqos is ugyan olyan káros mint a GLO.

Másik,igen 1&2 napig köhög tőle az ember aztán ennyi. Aki ész nélkül használja meg is érdemli

2022. jan. 5. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!