Én kb. 2 hónapja határoztam el magam, hogy a dohányzást valamilyen alternatívára cserélem. Akkor tudtam meg, hogy az IQOS szokott akciókat csinálni, úgyhogy úgy döntöttem, hogy még kivárok. Pont kb. akkor robbant be a GLO is, sokkal kedvezőbb áron. Elindult a vadászat, de napokig, sőt, hetekig sehol sem találtam. Viszont már annyira rápörögtem, hogy én alternatívát szeretnék, hogy végül június elején beruháztam egy IQOS 3 Duo készülékre. Július elején szembejött velem a dohiban egy GLO, így végül azt is megvettem, furdallt a kíváncsiság. Pár szál próbálgatás után rájöttem, hogy számomra abszolút az IQOS a befutó. Igazából neked kell mérlegelned.
Szükséged van az ízkavalkádra, a többféle ízre (GLO), vagy elvagy natúr dohány, mentol, és 1 (augusztus közepétől 2) ízzel?
Be tudsz ruházni egy IQOS-ra, vagy nem teheted meg, de a GLO még belefér?
Mennyit számít a kompaktság? Én például nagyon szeretem, hogy az IQOS hevítője egy kicsi, elegáns cucc, és nem egy bumszli akksi (GLO).
A gyári adatokat hasonlítsd össze, nézd meg, hogy a te igényeidet melyik elégíti ki jobban, eddig még eltérést nem tapasztaltam, helytálló adatok vannak.
Az ügyfélszolgálat mindkét termék részéről jó, egyik sem kiváló, de egyik sem rossz.
Illetve még annyi, hogy a GLO talán hülyebiztosabb, nincs hevítőpenge, nincs mi törjön. (Mondjuk ha a GLO-t elejted, az ugyanúgy tönkreteheti a készüléket).
Ajánlanám még a Facebook csoportokat, de ott mindenki elfogult sajnos.
Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van, szívesen megválaszolom őket. :)
Azért a GLO hagy kivetni valót maga után..Kefe ami hozzá jár semmit sem ér,én személy szerint IQOS tisztító palcaval tisztotottam, illetve fultisztito+ alkohol. Rendszeresen tisztítóm , de így is büdös a készülék a neo rossz ízű (nem egyedüli vagyok ugyan ezen a véleménnyel).
Hiába olcsóbb a GLO sorra viszik vissza az emberek,plusz adják el (személy szerint én is adom el őket).
Szeretném ha nem ezek a gondok lennenek vele. Iqos nem jött be.
Ha veszel olyat vegyél amihez kapsz kártyát.
A cigi,az Iqos is ugyan olyan káros mint a GLO.
Másik,igen 1&2 napig köhög tőle az ember aztán ennyi. Aki ész nélkül használja meg is érdemli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!