FSP 600W Hyper 600 tápról vélemény? Tapasztalatok? Mennyire bírja az "iramot"?
Egy i5-6500 és egy MSI R9 380 Gaming 4gb os videókártyát kéne ellátnia + kb 4 venitlátort (+ proci).
Illetve az i5-6500 gyári hűtője mennyire jó, megbízható?
FSP Hyper (M, S) 500
FSP Aurum S 400
milyen nyereseged van a Hyper 600 al amikor nem felel meg 600W ot igenylo konfighoz?
nem lesz halkabb (Hyper szeriat amugy is halknak tarjak), nem lesz jobb minosegu, nincs ra tobb gari, csati is van eleg 500 ason
ha normalis (alsotapos, kereszthuzatos) gephazat valasztottal akkor nem lesz gond gyarihutovel, kesobb is tudod majd cserelni, cpu huto osszeget jobb tapra, hazra, lapra stb. erdemes szanni
#4 a sporolast pont te koveted el, mert te a teljesitmenyen nem akarsz sporolni, pedig ugyanabban az árban egyre rosszabb minoseget kapsz minel nagyobb teljesitmenyut keresel
elolvastad mit irtam elobb is? milyen minosegbeli nyereseged lesz a 600 as valtozattal az 500 as helyett? inkabb hatranyod lesz belole
foleg jovore sem lehet tervezni belepos tappal....
ipon.hu n 25ezer alatt: (mashol is lesz legtobb pcx.hu n is)
ENERMAX Triathlor ECO 550W
BE QUIET! Pure Power 530W CM
CHIEFTEC GPM-550S 550W
ANTEC HCG-520
FRACTAL DESIGN Integra M 550W
FSP Aurum S Gold 400W
ENERMAX Triathlor ECO 450W
BE QUIET! System Power 7 500W
SEASONIC S12 II 430W
BE QUIET! System Power 7 450W
kb. 20ezerig mentem le
itt Hyper 600 at ebben az arsavban nem is lattam csak 500/700 asakat, gondolom nem kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!