Ha Ausztriából rendelek hajvasalót, utána hogyan tudom érvényesíteni a garanciát?
Szíves válaszom: Te vagy szerintem egy másodikos gyerek szintjén... Ha szerinted egy hajvasaló nem megy tönkre, akkor baj van, vagy örökéletű darabok vannak. Arról nem hallottál, hogy elektronikai termékek elég hamar tönkremennek, meghibásodnak? Elmondom, ezek 5-6 évet bírnak.
Olyanról egyébként hallottál, hogy mondjuk hibás terméket küldenek ki? Nem kapcaol be, zárlatos, lesz?
Az előzőt fél év után vissza kellett küldenem, mert levált a kerámia lapja? Olyan másik elektronikai eszközöm is volt, ami egy hibás darab volt és sistergett, majd nem kapcsolt be. Mint minden elektronikai eszköz meghibásodhat, zárlatos is lehet. Olyan is volt, hogy a vezeték nem érintkezett... Vagy a leggyakoribb meghibásodás, hogy a hőmérséklet szabályzója megy tönkre... Valamint a lapok is megkophatnak... Számos egyéb probléma, vagy szimplán elromlik valami. Gózölős vasalóknál meg olyat is hallottam, hogy a gózölős része megy tönkre.
Az én régi vasalómat, amit a leválás miatt garanciában cseréltek, például 6 év után kopott, karcos a lapjai, elromlott a hőmérséklet szabályzója, ezért már nem vasalja ki annyira a hajat, göndören hagyja... Ha garanciás lenne még, ezért ki kellene cserélniük.
Illetve egy elektronikai eszköz meghibásodhat stb., fontos a garancia.
Mellesleg tudod egyáltalán, mi az a hajvasaló?
Úgy értem, mivel az oldalon erről semmi nincs, gondom ott is jár garancia. Azt sem találtam meg, hogy mennyi. Gondoltam, hogy vissza kellene postázni, de nem találtam róla semmit. Egyáltalán külföldről lehetséges?
Egész Európába szállítanak, fura, hogy nincsen semmi erről. 10 napig visszaveszik, ha meggondolom magam, de garanciáról semmi sem.
Inkább ez a te értelmi képességeidet jellemzi. Pláne, ha valaki felnőttként olyan szinten van, hogy elektronikai terméknél nincs meghibásodás, gyártási, érintkezési hiba, kopás stb. Ezeket nem is örökéletűre tervezik. Bár gondolom hiába töröm magamat.
Kaptál normális választ, erre nekem sok az általános iskolás 6... A STÍLUS MAGA AZ EMBER.
Buta meg én vagyok? 😂😂😂 Imádom egyébként, mikor egy sík buta, hülye, bunkó agyatlan próbál kioktatni másokat, de a képességei hiányoznak hozzá, ezért csak alpári káromkodásra futaj... Kultúrált stílusban is el lehet küldeni valakit, felülkerekedni rajta, hogy köpni-nyelni nem tud, de ehhez a paraszt, kocsis színt kevés, "édes".
A működrmödet reszelted édesem, amikor ilyeneket hallottál, hogy P egyenlő u *I, U egyenlő I*R.
Ez a baj édes. Minden rád költött fillér kárba veszett.
Az "édes" nem mellesleg kitűnő volt egész általánosban (fizikából is, az nem baj mondjuk, hogy csak hetedikben, nyolcadikban van, feljebb úgysem jutottál), ami szerintem rólad nem mondható el. Nem tudom, kire ment kárba az oktatás, de az illemre biztoa nem tanítottak meg, se anyád, se az iskola. Azzal, hogy az "édesnek" göndör a haja és néha vasalja, még nem egy pláza cica...
Az alábbi képlettel a teljesítmény (P) tudod kiszámolni, ami az áramerősség (I) és a feszültség (U) szorzata. De nem tudom, hogy a hajvasalómnak hánya Watt a teljesítménye, hogyan kapcsolódik ahhoz, mikor megy tönkre, vagy tönkremehet-e, éppenséggel vagy gyári hibás. Nem mellesleg ezek az adatok szerepelnek is a készüléken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!