Linuxos Smart tvhez csatlakoztattam android mini pc megosztót.Hogy tudom rá rakni az HBO GO-t?Letölteni nem engedi..... sík buta vagyok hozzá 😏
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 00:24
1/7 anonim válasza:
Mit is mondtál, mi a típusa annak az androidos eszköznek amiról szó van?
3/7 lali51 válasza:
Tegyél rá kodit, a kodi repostorybõl rakd fel a HGO GO-t.
4/7 A kérdező kommentje:
1# smart tv-hez való amdroid box elméletileg az van rajta Android mini Pc a márkája Cynmate.Működik,tök jó netezni is tudok a tv-n.De kasu vagyok hozzá...
2021. júl. 3. 22:24
5/7 A kérdező kommentje:
3# kifejtenéd nekem mi az a kody? Sajnos nem tudom nem értek hozzá. 😏
2021. júl. 3. 22:26
6/7 A kérdező kommentje:
Ja megvan...hát nem engedi telepíteni azt sem azt írja nem kompatibilis
2021. júl. 4. 00:14
7/7 lali51 válasza:
Milyen processzor van benne?(Allwinner,rockchip, amlogic).
Mennyi ram és mennyi a tárhely?
Keresni kell rá egy másik firmwaret,ami hasonló boxhoz van,és azt kell rárakni.Valószínű nem tudod rárakni ezért,javaslom vásárolj egy új boxot.Ne ilyen ismeretlen tipust,hanem egy amlogic processzorost. 4/32-est legalább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!