Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jbl flip5, mi lehet a baja?

Jbl flip5, mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Tehát vettem egy jbl flip 5 hangszórót. Az eggyik nap még gyönyörűen szólt, de másnapra már egy enyhén rezgő hangot kezdett el kiadni a jobb oldali passzív radiátor.Gyerek vagyok, tehát elég sok házimunkát kellett végeznem hogy megvehessem, normális válaszokat kérek légyszi. Előre is, köszönöm!

2021. júl. 1. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet a bluetooth modul, vízsérülés, vagy maga a hangszóró sérült. Hol vetted?
2021. júl. 1. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
És a hang az statikus, tehát folyamatos sistereg, vagy csak hang kiadása közben? Az mondjuk sokat segítene, mert ha statikus, akkor az első kettő, ha nem statikus, akkor az utolsó lehetőség.
2021. júl. 1. 11:45
 3/6 A kérdező kommentje:
De nem a hangszóró adja ki hanem a jobb oldalt lévő passzív radiátor ami nagyobb basszust kelt
2021. júl. 1. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor a válasz így is szinte egyértelmű: megvan sérülve, valami megvan lazulva. Ha garanciás, visszaviszed, ha nem az, akkor elviszed valakinek, aki ért hozzá, és megcsinálja.
2021. júl. 1. 13:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a válaszokat.
2021. júl. 1. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:

"Gyerek vagyok, tehát elég sok házimunkát kellett végeznem hogy megvehessem, normális válaszokat kérek légyszi. Előre is, köszönöm!"

Ha gyerek vagy, akkor is elromolhat.

És akkor is vissza kell vinni oda ahol vetted ha nem jó.

2021. júl. 1. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!