Melyik JBL hangszórót válasszam az alábbiak közül? Go3, Clip4, Flip 5 ECO, Charge 5
Figyelt kérdés
Hangzás és akkumulátor időtartama fontos lenne a számomra. Baráti összejöveteleknél, vagy Balaton parton lenne használva.2021. máj. 20. 14:52
A kérdező szavazást indított:
JBL Go 3
JBL Clip 4
JBL Flip 5 Eco
JBL Charge 5
12 szavazat
1/2 anonim válasza:
Charge 5,mivel hangzásba ez a legjobb a felsoroltak közül,méretéből pedig gondolom látszik,hogy ennek a legerősebb az aksija.
2/2 anonim válasza:
Ha már van rá annyi pénzed, akkor egyértelműen a Charge 5, hangzásban is a legjobb, hangteljesítményben is, de akkora akksija van (7500 mAh), hogy mindezek ellenére az üzemideje is jóval nagyobb!
Az "Eco" nem tudom, hogy mit jelent, itthoni forgalmazásban nem is találtam külön, de amúgy több oldalon összehasonlítva se találtam különbséget a sima Flip 5-höz képest + nincs is benne sztereó hangzás, csak monó!
A kicsikkel meg mégis mire akartál menni, de komolyan?! Gondolom nem csak 20 m²-en akartok bulizni, annál nagyobb és főleg nyílt területen meg szerinted mire lenne elég 5 Watt?! Nem sokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!