Melyik éri meg jobban? JBL GO 2 vagy JBL Flip 5?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 13:19
2/5 anonim válasza:
Mindkettő jó, viszont nehéz összehasonlítani őket, mivel 2 külön kategóriába tartoznak! És persze egyéni dolog, hogy mennyire éri meg minimum 30 ezret kiadni egy olyan hangszóróért, amin nincs sztereó hangzás! ? :/
3/5 A kérdező kommentje:
És tudtok olyat mondani kb ebben az árban ami jobban megéri?
2020. okt. 28. 18:18
4/5 anonim válasza:
Én valamilyen sonyt vennék helyette pl.:SONY SRS-XB33L legalább lesz jó basszusa.
Jbl márkát én is szeretem,de a go-t vagy flip-et akkor venném,ha olyan hangfal kellene,amit mindig magammal tudok vinni.
5/5 anonim válasza:
#2-es vagyok. Mindenképp JBL vagy Sony, ezeknek a legjobb a hangminőségük (meg persze Bose és Harman/Kardon, de azok horrorárban vannak) + a JBL csak vízálló hangszórókat csinál!
Szerintem a JBL Flip Essential tökéletes lehet! Teljesítményben, üzemidőben, és árban is egyaránt messze a GO 2 fölött van, a Flip 5-től nemsokkal marad el, és van rajta sztereó hangzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!