Lakóautóba mobil klíma beszerelése?
"Hogy lehetne ezt megoldani?"
úgy, hogy vesztek lakóautóba való klímát.
Gondolom egy mezei 230V-os berendezést kötöttetek rá egy inverterre.
Megoldható a dolog, de ahhoz egy combos akkucsoport és egy combos inverter kell.
A munkaakksi jó! Lakóautóba az kell!
Tudnál kicsit több infót adni?
milyen színű a klíma mondjuk? Meg mekkora a _villamos_ teljesítménye? Mire van rákötve? Mekkora akksik vannak? stb.....
Munkaakksi van benne.
A klíma fehér színű, és ha jól hallottam akkor valami 600 W a teljesítménye. A klíma a munkaakksira van rákötve, amiről csak annyit tudok, hogy 60 V-os, de nem tudom, ez az információ segít-e bármit. Később pontosítom az információkat. Illetve van egy másik akksi, ami a kocsié, az elvileg 100 V-os, és azzal is össze van kötve, de külön rendszerben működnek elvileg.
Aha értem.....
Én akkor most berakok egy kukoricát a mikróba hogy kipattogjon mire ideérnek a kollégák......
Minden tiszteletem kedves kérdező! Nagyon szeretnék segíteni, mert az ilyen kérdések szakmai kihívással járnak és jó megoldani őket.
De amiket leírtál azokat az értékeket nem nagyon tudom értelmezni.
A 600W-is klíma milyen? Mivan ráírva? a hátulján van egy cetli amin minden adata megtalálható ezeket írd le ide kérlek - vagy fitózd le.
Meg az akkumulátorokon lévő matricákat is nézdd meg! Miven pontosan rájuk írva?
Hogyan vannak összekötve? Van inverter?
Rakassatok bele egy rendes klímát, amit a motor hajt. Áram kell a motorelektronikának, üzemanyagszivattyúnak. És kell még világítás, egyéb fogyasztók. Nem fogja bírni az autó elektromos rendszere. Nem fog tudni tölteni ekkora fogyasztás mellett.
Mekkora generátor van benne ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!