Az internetszolgáltató egy routerszerű készülék beszerelésére kötelez, de a lakásnak azon a pontján nincs konnektorunk, ahol csatlakoztatni kell. Hogyan lehet a legegyszerűbben konnektort beszereltetni?
Figyelt kérdés
A villanyóra közelébe kell tenni a konnektort, mert ott fut az internethez szükséges kábel, azonban a falat vésni/bontani stb. nem lehet, mert bérlem a lakást. A szerelők szerint a villanyórából kell kihúzni a huzalt, amit egy levágott végű hosszabbítóval kell összekötni, és úgy ki lehet alakítani az áramforrást a routerük számára. Valóban lehet ilyet csinálni? Vagy csak nekem tűnik ez már hangzás alapján is kontárságnak? Természetesen szakembert fogok hívni a szereléshez, de valahogy elképzelni sem tudom, hogy ez tényleg megoldható lenne.2020. júl. 8. 23:45
1/4 anonim válasza:
Nem igazán értem, a routert a lakásban oda teszed, ahová akarod. Konnektorba bedugni, hogy áram alatt legyen pedig hosszabbítóval is lehet. Valahol csak van konnektorotok, ha kell, több hosszabbítót is össze lehet kötni egymással.
2/4 anonim válasza:
A szolgáltató fordítva ül a lovon. Neki kell elvinni a kábelt addig, ahol már van konnektor, de persze a szerződött telepítőnek egyszerűbb ráírni x méter kábelt, n munkaórát, miközben csak kimegy, összedugja, beállítja. Dolgozzon csak meg a pénzéért, van szög, szögelhető bilincs, szépen vezesse el a kábelt ameddig kell.
3/4 anonim válasza:
Neki sokkal egyszerűbb oda telepíteni, ahol van konnektor, hát ne vicceljünk már, csak simán nem akarnak dolgozni, rajtad akarnak spórolni. Azért kell a "router", mert azon keresztül lesz neted.
4/4 anonim válasza:
Az internet szolgáltatódal közölheted, hogy te vagy az ügyfél, és oda kéred ahol van konnektor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!