Melyik a legjobb internetszolgáltató?
Amelyik lakóhelyeden elérhető..
A nagy lefedettség csak elméleti.
Hinnéd, hogy Kőbányán nincs Digi és UPC?
Lakótelep szerűen a szomszéd házban van DIGI (20m), hozzám nem terveznek bővítést, ez a válasz.
Ugyanez a UPC..
Felmegyek az oldalukra, címet adnék, de a mi utcánk nincs benne, így bukó..
ADS-em van csak, INVITEL. Régen volt T-Home gyenge szolgáltatással, vagyonért..
Nálunk (Esztergom környék) a T-kom van az első helyen, lévén korábbi másik céget felvásároltak, ami majdnem mindenhol optikai hálózatot húzott fel. 300 mbps simán adott.
Második helyen az Invitel, régi rézkábeles hálózatán a 100 mbps már az álom csúcsa.
A DIGI és társai épphogy terjednek.
Mivel a kérdező említette a lefedettséget, ebből gyanítom, hogy a mobilnetes szolgáltatók érdeklik.
A Diginek kicsi a lefedettsége, a bázisállomások főleg nagyobb városokban vannak, azokon kívül szinte 0. A Vodában annyiszor csalódtam már, hogy kerülöm őket. Jelenleg Telekomot és Telenort használok, mindkettő rendesen működik.
A lefedettség-kérdés nekem is bökte a csőröm, de csak megmaradtam a drótosnetnél.
Amúgy mobilon is T-komos vagyok, felénk nincs vele gond, teljes a 4G lefedettség és sávszélesség is kis kivételekkel jó.
"nagy a lefedettségű és nem túl drága, megbízható"
Hmmm..., ilyenről még nem hallottam.
A lefedettség alig mond valamit.
Max. annyit, ahol nincs jelölve, tényleg nem lesz.
Ráckeve: nem kis település, lefedettség szuper, aztán sokszor káromkodás, sokszor, sok percig E-re esik vissza, pedig közel vagyok a toronyhoz.
Gondoltam hardver hiba is lehet, mígnem most nyaraltunk.
Siófok, laptopon, mobilon/USB-n keresztül, mint korábban is, ment mint a szél 1 hétig...
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!