Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a különbség az egy és a...

Mi a különbség az egy és a két polusú villanykapcsoló között?(bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos nem vagyok egy elektronikai zseni sőt ki merem jelenteni hogy teljesen hülye vagyok hozzá! De sajnos az adódott hogy az egyik konnektor sistergett majd füst szállt fel belőle és onnantól nem müködik, illetve a villanykapcsoló le és fel kapcsolt állapotban is sistereg már egy jó ideje, nyilván tudom hogy ez nem jó jel de akinek szóltam és “ért” is hozzá az le rendezte annyival hogy hülye vagyok és ne törődjek vele, de engem azért aggaszt és szeretnék újakat vásárolni csak nem tudok eligazodni hogy mi a különbség előre is köszönöm a válaszokat!

2021. jún. 9. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ember, neked nem villanykapcsolót kell cserélni, hanem villanyszerelőt hívni.

A füst nagy eséllyel egy rossz kötés és/vagy a teljes vezeték zárlata

2021. jún. 9. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:

hát ennyiből nem lehet megállapítani hogy mi van....

csak annyit, hogy akinek szóltál az is buta hozzá mit a tök. - gondolom ő is bölcsész mint te.

Ha nem akarod, hogy benne legyél a tv-ben a lángoló lakásoddal együtt akkor reggel hívj egy hottáértő villanyszerelőt.

addig pedig nyomd le a villanyóránál amit ott találsz

2021. jún. 9. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyedül semmiképpen nem állnék neki, csak mint írtam nekem ez kínai. Csak már félek hogy rám gyullad a szoba és ezért írtam ide.
2021. jún. 9. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Fogalmunk sincs, hogy mit akarsz, mi hogy van bekötve és hova....
2021. jún. 9. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyomd le a kismegszakítót arra a körre! A villanyszerelő meg majd visz megfelelő kapcsolót.

[link]

2021. jún. 9. 22:00
 6/6 Szirty ***** válasza:

"a villanykapcsoló le és fel kapcsolt állapotban is sistereg"

Az meglepő ha egy kikapcsolt kapcsoló sistereg. Közben a világítás világít vagy villog, vibrál?

2021. jún. 10. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!