Mit lehet tenni ha FAKE Airpods Pro-t vettem a Facebook Marketplace-n?
Facebook Marketplace-n vettem egy fake Airpods Pro-t ami megszólalásig hasonlít a valódira.
A részletekben vettem észre hogy nem valódi. 50k-ért vettem :-D már fel volt bontva. Ha ismerem az eladó nevét és címét valamint Ő nem akarja visszaadni a pénzt, mit tudok tenni? Azon kívűl hogy semmit :-)
Köszönöm a válaszokat!
Ha a hirdetésben (ha még fenn van mentsd le!) Airpods van és bizonyítható, hogy a küldött termék nem Airpods, akkor feljelentést tehetsz ( [link] ) csalás
"373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el."
(Forrás: 2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről)
miatt.
Szia!
Megpróbálhatsz feljelentést tenni csalásért, de nem sok esélyed van a pénz visszaszerzésére.
7-es vagyok
Velem is ugyan ez történt meg csak nekem annyi volt a szerencsém,hogy a megvétel után 1 nappal rá rájöttem,hogy fake és visszakértem a sráctól a pénzemet,amit szerencsére visszaadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!