Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik lenne...

Szerintetek melyik lenne számomra a megfelelőbb?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy most fogok egyetemre menni, és szeretném lecserélni a régi laptopomat. Nem tudom eldönteni hogy egy ipad, vagy egy laptop lenne számomra a megfelelő választás.

Gazdasági szakon tanulok tovább. Az ipaden azért gondolkodom, mert szenvedélyem a rajzolás, valamint a jegyzetelés is könnyebbnek tűnik. Viszont amiatt aggódom,hogy bizonyos alkalmazások nem futnának úgy, mint pl egy laptopon.Nem volt még korábban Apple termékem. Nyilván utánajárok a témának, viszont kíváncsi lennék, hogy nektek mi vált be az egyetemen.

Mindenképpen 200-250 ezer alatti készüléket szeretnék vásárolni, akár használtan is. A válaszokat előre is köszönöm! :)

2021. máj. 16. 21:26
A kérdező szavazást indított:
Laptop
Ipad
20 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Gazdasági szakon sokat fogod használni a Wordot, Excelt, az anyagok pdfben és pptben lesznek, beadandókat kell irogatnod, statisztikákat kell nézegetned stb. Szerintem ezekhez jóval kényelmesebb egy laptop, nem is tudom, Excel elmegy-e egyáltalán iPaden. Amúgy én is nagyon szeretnék egyet, de csak rajzoláshoz, egyszer kipróbáltam, iszonyat jó volt. Dehát az csak hobbi, tanuláshoz laptop előnyösebb szerintem, bár én gazdinfón vagyok, szóval persze egy iPad nem elég. Egyébként én Excellel egyszer nem foglalkoztam, de kermarkes meg hr-es barátok mondták, hogy volt ilyen "bevezetés a számítógép használatába" órájuk, és azon sokat exceleztek, szóval csak ezért mondtam. Jegyzetelés iPaden meg tényleg menő, plusz egy helyen van minden, az valóban kényelmes. A legjobb az lenne, ha a kettő lehetne egyszerre. :D De szerintem jelen helyzetben mindenképpen legyen a laptop az elsődleges.
2021. máj. 16. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Oh jajj plusz hozzátenném, hogy menedzsmenten kellett készíteni csapatban egy 10 perces videót. Szóval tényleg mindenre készülni, sok hülyeséget ki tudnak találni a tancik, és egy videót szerintem egyszerűbb összevágni laptopon. De ez valószínűleg ritka eset. xdd
2021. máj. 16. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Mindenkeppen laptop, aztan emelle egy tabletet is beszerezhetsz, tanulashoz, rajzolashoz, de semmikeppen se helyette.
2021. máj. 16. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2021. máj. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!