Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol lehet venni elektonikai...

Kiss1999 kérdése:

Hol lehet venni elektonikai alkatrészeket PL: ic, kondi, ellenállás?

Figyelt kérdés

hol lehet venni a fentieket kanizsán vagy z.egerszegen?

ezt szeretném megépíteni

[link]

2010. aug. 23. 19:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mit szólsz az elektronikai boltokhoz?
2010. aug. 23. 19:07
 2/15 anonim ***** válasza:

Mit szólsz, kedves első a "figyelmes olvasás"-hoz? Ugyanis a kérdező helyeket is megjelölt. (Persze kekecebbek, mondhatják, hogy miért nem úgy kérdezte, hogy hol van elektronikai bol zeg-en, de szerintem így is egyértelmű)

Nem arrafelé élek, Budapesten tudnék többet is. A Conrad viszont webáruházban is nyomja, tehát az még jó lehet a zalai emberünknek is.

2010. aug. 23. 19:10
 3/15 anonim ***** válasza:

Azon a vidéken sajnos nem tudom, de nagyon jó webáruháza van, pesti létemre is szoktam így vásárolni:

LOMEX.HU, HESTORE.hu, RET.HU és még van néhány...

Árakat korrekten írják, minden kiszámítható...

2010. aug. 23. 19:16
 4/15 anonim ***** válasza:

Előző 19:16 vagyok.. Megnéztem a kapcsolást /tudom, késve/, nem sok alkatrész van benne, ezt még itthon is össze tudom szedni /meg kéne találni a sok között!, rendetlen vagyok/, ez még levélben is el tudna menni...

Ha ma nem is, körülnézek..

2010. aug. 23. 19:21
 5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm! kedves utolsó egy régi 145 wattos tápban szerinted bennt vannak a kellékek?
2010. aug. 23. 20:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Hm... Utolsó gyanánt.. Milyen rendszerű az a tápegység?

Stabilizált táp-e? Ha igen, kapcsolóüzemű, vagy áteresztőstabilizátoros? Állítható feszültségű-e?

Nem valószínű, hogy van benne, de TE nem tudod megnézni?

Egyébként találtam egy 317-est /pedig van legalább 5/, adj egy címet küldöm a többivel együtt, tekintsd ajándéknak, jó szívvel adom...

2010. aug. 23. 21:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Ugyanezt /persze csak 5 voltig lehet lemenni/ meg lehet csinálni 5V-os stabilizátor IC-vel is...Picit más csak a rajz...
2010. aug. 23. 21:06
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a szivességet de sajna 11 vok és anyámék nem engednék am hova valósi vagy?
2010. aug. 24. 09:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, nem cukrosbácsi vagyok /neked azért bácsi/, én is örültem jó 50 éve, amikor olyasmit kaptam, amihez akkor nehezen vagy sehogy sem tudtam volna hozzájutni, pl. detektoroshoz fejhallgató.

Én akkor kezdtem, azóta itt olyan alkatrésztemető van, hogy 2 iskolai szakkört évekig ellátna, amit ajánlottam, fel se tűnik, de komolyan..

Mégegyszer, szívesen megteszem, hogy elküldöm, nem tétel, nem fáradtság, örülök, ha valakinek lesznek kezdeti sikerélményei. Nekem is segített valaki...

Amúgy pesti vagyok, üdv: StMiklos

2010. aug. 24. 20:02
 10/15 A kérdező kommentje:
megkérdem anyámat és lehet hogy küldheted lehet hogy nem
2010. aug. 24. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!