A bal fülhalgatók miért hangosabbak és érhetőbb a zeneszöveg mind két fülön?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam már vagy 20-30 at és mind ilyen.2021. ápr. 16. 16:30
11/18 anonim válasza:
Ezt írtam is a hetesben, de hát csak kipróbálta több zenével, szöveggel is. Ha már volt esze ahhoz hogy több lejátszót és fülest is kipróbáljon.
12/18 anonim válasza:
Az elmondottak alapján nekem is úgy tűnik most (ha ugye többféle eszközt kipróbáltál, és pl ugyanazzal a füleddel hallgattad az eltérő füleseket), hogy kizárásos alapon a zene van furán felvéve, amelyikkel próbáltad. Más zenére is így reagálnak a tesztelt eszközök? A youtubeon is tapasztalod?
13/18 A kérdező kommentje:
Igen, régóta feltűnt csak eddig nem kérdeztem meg, igen javába yt-n hallgatok, legtöbb zenénél nem feltűnő főleg a halkabb ének hangosabb zenénél van ez hogy az egyikbe szinte a zene hallható, a másikban pedig az ének jobban, bár több furcsaságot is tapasztaltam már, mondjuk osztott képernyőn ha telóról szól a zene vissza nem hallják akikkel beszélek pedig a hangnak meg terjednie kéne.
2021. ápr. 16. 21:47
14/18 A kérdező kommentje:
Logikailag én se tudom magyarázni ezeket.
2021. ápr. 16. 21:47
15/18 anonim válasza:
Ez is van legalább olyan rejtélyes, mint a konnektorból kiugró töltő.
16/18 anonim válasza:
Most hogy mondod a stílus kb egyezik.... lehet ugyanaz a csávó áll mindkét kérdés mögött.
17/18 A kérdező kommentje:
Na igen az is fura hogy épp tegnap fogalmazódott meg bennem hogy az egyik fülesem 5 éve nem romlott el, persze tegnap erre gondoltam, természetesen ma be is adta kulcsot.
Vagy éppen a fél éves szárazság utáni 2 hetes szabadságodon való zuhogó eső.
Vagy sulis időben az őszi és tavaszi szünet előtti napon elromló számítógép, persze volt 1-2 kivétel, amikor téli szünetben romlott el.
Vagy mikor nem keres senki, de elmész valahova pár órára és rád írnak csomóan.
Vagy amikor szex közbe a csaj megy el te pedig nem (ez meglepő volt)
Bár a totál illuminált, alkoholos délutánba való gyorsolvasást is ide sorolom, mert józanul nem tudok úgy hadarni, de hát ezek szerint a gyorsolvasás az egyensúly rovására megy.
2021. ápr. 16. 23:09
18/18 A kérdező kommentje:
Bár azt is idesorolnám mikor a kapcsolatban a csaj azt mondja hogy beszélni akar veled és te azt hiszed hogy kidob, aztán az 5. ilyen alkalomnál nem hiszed azt és akkor vagy dobva.
2021. ápr. 16. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!