Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Topbuy pont hu oldalon vasarol...

Topbuy pont hu oldalon vasaroltatok mar?

Figyelt kérdés
Hűtőt szeretnék, de kicsit gyanúsan jo ar.
2021. ápr. 9. 20:18
1 2 3 4 5
 31/43 falkszilvi válasza:
ÉN is múlt héten rendeltem és dőltem be ennek a rohadék bandának. Most megyek és én is feljelentem őket a rendőrségen. Nekem 21eft-om bánja.Szétvet az ideg. Az e-mailek visszajönnek, kézbesíthetetlen. Telefon nem él. Rohadjank meg ott ahol vannak.
2021. ápr. 16. 17:11
 32/43 anonim válasza:
Egy hete rendeltünk, utaltunk. Azóta sem telefonon nem lehet elérni őket, sem az e-mail nem mézbesíthető. Úgy néz ki, hogy rászaladtunk. Azóta a honlapon a név és a székhely is megváltozott. Hétfőn megtesszük a feljelentést.
2021. ápr. 16. 20:07
 33/43 anonim ***** válasza:

Aranyszabály: ha nem régi és megbízható partner, akkor senkitől nem rendelünk előre utalással!

Ez nem áldozathibáztatás akar lenni, de talán jár erre valaki, akinek ez újdonság és az eszébe vési. Remélem, sikerrel jár majd a nyomozás és a károsultak visszakapják legalább részben a pénzüket! Mindenképpen tegyetek feljelentést!

2021. ápr. 16. 20:25
 34/43 anonim válasza:
Facebook-ra gyertek fel a csoportba! Mi 2 db ásót, 2 db metszőollót vettünk és még hétfőn utaltam el a pénzt. 14.098,- Ft. Se kép, se hang. Már több mint 80-an károsult van fent. 2000-ben alakult nyíregyházi céget találtam az optenen. Hétfőn megyek feljelentést megtenni.
2021. ápr. 17. 20:18
 35/43 anonim válasza:
Bocsánat nem 2000-ben alakult, hanem 2020-ban. Mindegy is........
2021. ápr. 17. 20:23
 36/43 anonim válasza:
Sziasztok! Én április 9-én rendeltem tőlük egy tefalos turmix gépet, 10ezer ft-ért! Sokat rendelek internetről, ez az első ilyen "aknára" futásom, de remélem az utolsó is! Tegnap még tudtam írni nekik, mára már megszűntek létezni! Sajnálom a sors társakat, főleg akitől még ennél is több pénzt húztak le!
2021. ápr. 20. 19:16
 37/43 teglas72 válasza:
Szia! Én is hűtőt szerettem volna. Ki is fizettem 80 e ftot. Szerintem nem lesz hűtőm...Elővigyázatos szoktam lenni, rendszeresen rendelek a netről, ilyen még nem fordult elő. Ha a bankszámlájukat zárolták és még nem vették le az összegeket van esély, hogy visszakapjuk.Bár ez inkább az idealista verzió))))
2021. ápr. 20. 20:09
 38/43 anonim válasza:

Sziasztok!

Porszívót rendeltem a féreg bandától, 22.610 Ft-om látta kárát. Szélhámos csalók, ment a rendőrségi feljelentés. Kb. 1000 körül van a megkárosítottak száma, remélem hamarosan rendőrkézre kerülnek és hűsölhetnek majd a nyári melegben a börtönben.

2021. ápr. 22. 14:00
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Elfogták a csalókat: [link]
2021. júl. 3. 12:29
 40/43 anonim válasza:

Igen, most kattant a bilincs.

[link]

Kíváncsi vagyok, hogy hányan fognak kártérítést kapni.

2021. júl. 3. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!