Miért pont a Manchester City-t vásárolták meg az arabok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 14:26
1/9 anonim válasza:
Valószinüleg a citynek nem volt akkora adósága mint a többi csapatnak, vagy ez volt a szimpatikus neki, esetleg volt ott nekik valakijük.
2/9 anonim válasza:
Ők voltak a legszerencsétlenebbek :DD
3/9 anonim válasza:
Valszleg tényleg nem volt akkora adósság, plusz nagy múltú csapat, csak az utóbbi időben rosszul ment nekik. Meg szerintem azért is, hogy a ManUtd házi riválisaiként nagyobb figyelmet és hírverést kapjanak.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom,hogy miért pont a city-t vásárolta fel de néhány ilyen arab milliárdos magyar klubokat is megvehetnének.
5/9 anonim válasza:
mert nem volt akkora addósága a csapatnak!
6/9 anonim válasza:
Mert meghatotta őket, hogy ilyen szar csapat is létezik.
7/9 anonim válasza:
Hát ha mindenképp angolt akartak, olyat ami azért nem a kiesés ellen hajt akkor ugye:
-Manchester: esélytelen hogy megvegyék, Anglia kirakatcsapata...
-Chelsea: Abramovicsot nem nagyon lehet a pénzel meghatni...
-Liverpool: nem voltak olyan jók hogy úgy gondolták volna megéri...
-Arsenal: passz.
De ez csak az én gondolatom...
8/9 niwinehw válasza:
Az arabok népi színe a világoskék.
9/9 anonim válasza:
A PL-ben egyedül a MU-nak nincs városi riválisa. A Chelesea, West Ham, Spurs, Arsenal mind Londoni csapat. Liverpoolban ott van még az Everton. Azzal, hogy a városi riválisból (aminek gondolom politikai háttere is van) nagy csapatot építenek. Sok szurkolót lehet aktivizálni. Valahol olvastam, hogy már egy új stadion is tervben van, ami elég jövedelmező lehet a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!