Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Topbuy pont hu oldalon vasarol...

Topbuy pont hu oldalon vasaroltatok mar?

Figyelt kérdés
Hűtőt szeretnék, de kicsit gyanúsan jo ar.
2021. ápr. 9. 20:18
1 2 3 4 5
 21/43 antenna válasza:
Igen most budapesti cím van. Pedig most akartam rendelni tőlük.
2021. ápr. 15. 18:30
 22/43 anonim válasza:

Sziasztok!

Szerintem sajnos szélhámos. Egy hete rendeltem. Akkor a Zeze Service Hungary Kft. volt megadva nyíregyházi címmel. Azóta változott ICONIC TEAM Ingatlanfejlesztő Kft-re, aminek a vezetőjét ma felhívtam. Azt mondta ő is "áldozat", az ügyvédje intézkedik és neki az oldalhoz semmi köze.

Az oldalon feltüntetett telefonszám ki van kapcsolva. Termék persze nem jött és értesítés sem, hogy mikor szállítják, hiába kértem.

Szeretném visszakapni az átutalt összeget.

A rendőrségen én is bejelentést tettem.

2021. ápr. 15. 18:32
 23/43 Megtorló96 válasza:
Igy van. Csaló cég.Székhelyeket énis felhivzam, az ügyvédjük is dolgozik már az ügyön. Énis későn vettem észre, náluk csücsül 60.000ft om. Nagy valoszinüségel pénzt már sosem kapjuk vissza. Rendörségi feljelentést holnap tudom és teszem meg énis.
2021. ápr. 15. 19:00
 24/43 Bodnár András73 válasza:
Biztos,hogy csalók. Nem válaszolnak az email re sem.Sajnos engem is becsaptak. Senki ne vásároljon náluk!!!
2021. ápr. 15. 21:00
 25/43 anonim válasza:

Topbuy.hu CSALÁSOK/FAKE OLDALAK

Keressetek rá Facebookon! Sok sorstárs van ott!

2021. ápr. 15. 21:28
 26/43 anonim ***** válasza:

Akit megkárosítottak, az mindenképpen tegyen feljelentést és szóljon, hogy mások is jártak pórul ezzel a csalóval!

Így egyesítik az ügyeket, mindenképpen üzletszerű és nagyobb értékre elkövetett csalás lesz az eredmény, ráadásul egy nyomozással sok ügyet lehet felderíteni, szépül a statisztika, úgyhogy jobban rá fognak állni.

2021. ápr. 15. 21:43
 27/43 István 44 válasza:

Sajnos én is rendeltem tőlük egy hete, pedig soha nem utaltam előre pénzt, most viszont megtettem. Próbáltam hívni a megadott számot, de nem elérhető, semmilyen megkeresésre nem reagálnak, és két naponta változik a székhelyük címe is .....

Pedig minden jónak tűnt, sorra jöttek a rendelés, és fizetést visszaigazoló üzenetek is, így jártunk.

A rendőrségi feljelentést megteszem én is néhány napon belül, ha nem lesz semmi változás az ügyben.

2021. ápr. 15. 21:54
 28/43 kiwi2 válasza:
köszi a tippet a FB oldallal kapcsolatban. Ott már levelezünk többen.
2021. ápr. 16. 10:43
 29/43 almos13 válasza:
Én is rendeltem náluk. Telefonon is beszéltem valakivel. De áru nem érkezett meg. Telefon kikapcsolva. Feljelentést tettem a rendőrségen. Online is lehet. A bankomat is megbíztam, hogy a pénzt amit átutaltam visszaszerezze. Szerintem mindannyian bebuktuk. Azt nem értem, hogy van az, hogy még mindig végezhetik "áldásos" tevékenységüket és nincs mód rá, hogy legalább eltüntessék a honlapot. Akkor nem tudna senki más vásárolni, utalni!
2021. ápr. 16. 10:48
 30/43 A kérdező kommentje:
Hátha tobb embernek segit a kerdes + a megkarositott vevok itteni irasa. Koszonom a segitseget
2021. ápr. 16. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!