Codefon kaputelefonnál hogyan lehet a beltéri egységet lenémítani vagy más módon elérni hogy ideiglenesen ne legyen hangja?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy ha a kagylót nem tesszük vissza a helyére vagy nem érintkezik a falra szerelt egységgel, mert pl. leragasztjuk azt, akkor nem fog szólni. Nem kell a kioktatás, mert alap dolgokhoz értek, azonban tényleg nem vagyok egy műszaki zseni, és ebben az esetben csak találgatni tudnék... viszont estére jó lenne ‘lenémítani’, mert néha ismeretlenek csak úgy szórakozásból csöngetgetnek mindenhova, ami azért a frászt hozza az emberre, akkor is ha csak este 9 óra van.2021. ápr. 7. 11:52
1/4 anonim válasza:
A vezetékére tegyél egy kapcsolót.
2/4 anonim válasza:
Ha nem egyedül laksz, akkor ki tudod próbálni, hogy félretéve is szól-e (a veled lakót vagy egy ismerőst leküldesz és megkéred, hogy nyomja meg lenn, te meg fönn figyelsz, hogy megszólal-e). Kapcsoló vagy ilyesmi beszereléséhez (amit nem is föltétlen a hallgató vezetékére kell tenni) szerintem inkább hívj hozzáértőt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és azt is, hogy nem néztetek hülyének 😅 csak nem olyan régen költöztem ebbe a lakásba, szóval egyelőre még egyedül vagyok, de mielőtt még bármit is bütykölnék rajta (mármint nyilván nem én, hanem majd megkérek valakit), azért valakivel ki fogom próbálni a félretételt.
2021. ápr. 7. 17:07
4/4 anonim válasza:
Kapcsoló a hangszórórs hogy ne csorompoljon. Az a baj hogy ha ki van kapcsolva tehát a jel vezeték van megszakítva akkor a kodos bejutás se működik pl kikapcsolva hagyod kimesz kulcsot otthon hagyod akkor nem tudsz visszamenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!