Mire utalhat a parkside megnevezés?
Nem, te teljesen félre érted. Parkside név alatt a lidlben nagyon jó ár érték arányú kis szerszámgépeket lehet venni otthoni használatra, leszarom ki milyen célból gyártja.
Hiába mondod, hogy rossz, ha egyszer van 4-5 különböző gépem és minddel meg vagyok elégedve, mert jók
Sógoromnak 2 Parkside gépe is van otthon, egy akkus fúró-csavarozó, és egy dekopír (szúrófűrész), Ő is mindegyikkel nagyon meg van elégedve, erős és strapabíró cuccok! Aki tapasztalatból is lesz#rozza, az nem kizárt, hogy gyári hibás darabokat fogott ki, de attól még ez a márka nem az Einhell selejtjeit adja! "Sógi" fúró-csavarozója dögnehéz, érződik rajta, hogy van benne anyag rendesen, nem spóroltak ki semmit, ráadásul 280 Nm nyomatékkal bír, míg a legdurvább Einhell-ben is csak 60 Nm van!
Kérdező, nem kell itt mit értelmezni, egyszerűen ez a márkanév, a Lidl saját márkája barkácsgépeknél, az egyik, a másik sajátja pedig a SilverCrest konyhai kisgépeknél!
Az Einhell egy szemet. Vettem egy akkus készletet az 1.5os akku 0.4es az 5os 2ah.
A flex forog, de örökké leáll, max szeget lehet flexelni, az utvecsavarozo gyengébb 100+ nm-el mint egy akkus csavarhúzó szóval a felét se tudja annak ami rá van írva.
A parkside ezerszer jobb.
Mi sokszor szerelünk villanyt, és az akciós 15.000Ft-os Parkside fúrókalapács, hiszed vagy sem, jobban viszi a falat, mint a 60k+ Hitachi meg Metabo gépek, ráadásul 2 éve használjuk! Oké a fordulatszám szabályzója már ki lett kötve, mert tönkrement, de ezért a pénzért gyakorlatilag az első bevetésén megkereste az árát.
A másik amivel nagyon meg vagyok elégedve, az az akkumulátoros ütvecsavarozó! Naperőmű parkokban is szerelünk, ott minden rozsdamentes csavarból van, ami berág, ha meghúzod és többet nem lehet lelazítani. Azelőtt sarokcsiszoló + aggregátorral kellet levágnunk egy-egy berágott csavart, de ezzel a géppel elég 10 másodpercet nyektetni és letöri a csavar fejét! Nem kell a levágásával szarakodnunk. Ráadásul homok, sár, víz minden megy bele a nyílt terepen, és bírja, azt is használjuk már fél éve
"Az Einhell egy szemet."
"A parkside ezerszer jobb."
Azt ugye tudod, hogy a Parkside-t az Einhell gyártja? Egész konkrétan ami nem felel meg az Einhell-nek azt Parkside külsőbe burkolják és megy a Lidl-nek. Ennek fényében vicces azt mondani, hogy az Einhell sz.r, a Parkside ezerszer jobb. :D Ha az Einhell sz.r, akkor a Parkside mégsz.rabb, hiszen a selejtje.
15-ös te tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak megjátszod? Több einhell gépet és parkside-ot is szétszedtem, még csak hasonlóság sincs a belsejükben....
Emellett külsőben és színben is eltérnek, szerinted mi értelme lenne egy hibás gépnek a belét kiszedni és új burkolatba áttenni, mikor a szerelégetés többe kerül mint újra legyártani az alkatrészeket? :D
És nem a hibás alkatrészeket kínában is ha észreveszik kidobják, és újraöntik/gyártják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!